Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2013

Ελληνισμός και φασισμός δεν ταυτίζονται , είναι η μέρα με την νύχτα , δείτε την ανακοίνωση της Ελληνικής εθνικής θρησκείας ΥΣΕΕ.

ακαδημία Αθήνα
© Φωτογράφος: Stefanos Kyriazis | Πρακτορείο: Dreamstime.com

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ, Ο ΑΙΣΧΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΗΣΙΟΔΟΣ ΗΣΑΝ... ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ!

Ανακοίνωση 278 / 20.9. «2013»

Ο λαλίστατος Μητροπολίτης Πειραιώς μάλλον ξέχνα ότι κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του, τα λόγια του, εκτός από τα αυτιά του λοβοτομημένου ποιμνίου του, φτάνουν και σε ανθρώπους που και μνήμη διαθέτουν και κριτική αντίληψη αλλά πάνω από όλα και ιστορικές γνώσεις. Ο άνθρωπος που μαζί με βουλευτές της Χρυσής Αυγής κατέθετε μήνυση για να φιμώσουν ένα θεατρικό έργο, τώρα στρέφεται εναντίον τους, και μάλιστα μας αποκαλύπτει και την αιτία που ωθεί τους χρυσαυγίτες στην βία. Σύμφωνα λοιπόν με τον Σεραφείμ, ο... «Παγανισμός» είναι αυτός που στηρίζει την βία και την ανελευθερία.

Ποιος είναι όμως αυτός ο «Παγανισμός»; «Παγανιστές» αποκαλούν ο Σεραφείμ και το σινάφι του τους πραγματικούς Έλληνες προγόνους μας. «Παγανιστές» και μιαροί είναι για τον Σεραφείμ και για τους λεγόμενους χριστιανούς πατέρες (όπως ο Ιωάννης Χρυσόστομος), ο Σωκράτης και ο Πλάτωνας, ο Αισχύλος και ο Σοφοκλής, ο Όμηρος και ο Ησίοδος. Είναι μήπως ο Όμηρος που σπρώχνει στην βία τους χρυσαυγίτες, ή μήπως επηρεάστηκαν από κανένα διάλογο του Πλάτωνα και πήραν τα μαχαίρια;

Το Ελληνικό πνεύμα που με λύσσα πολέμησαν οι πνευματικοί πρόγονοι του Σεραφείμ, είναι αυτό που ανέδειξε την Δημοκρατία και τον Ανθρωπισμό. Και όμως,ο Σεραφείμ έχει το θράσος να προσπαθεί να εξισώσει την παράδοση που γέννησε την ελευθεροπρέπεια με τον φασισμό ένα κατεξοχήν τέκνο της μονοθεϊστικής μισαλλοδοξίας. Μιας μισαλλοδοξίας που γέννησε αποφθέγματα του τύπου «δεν υπάρχει έγκλημα για όσους έχουν τον Χριστό» και έστειλε στην πυρά ανθρώπους και βιβλία.

Έχουμε και μνήμη και παρρησία λοιπόν, και θα βρισκόμαστε μπροστά σου κύριε Μητροπολίτη Πειραιώς, κάθε φορά που από το στόμα σου θα βγαίνουν αθλιότητες. Υπάρχουν ακόμα Έλληνες άνθρωποι σε αυτή την Ιερή γη που σε «φιλοξενεί», οι οποίοι θα υπερασπίζονται την παράδοση των προγονών τους από την άθλια προπαγάνδα της θρησκείας της έρημου.

Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών Αμερικής

Για την προσυπογραφή:

Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών

ΥΣΕΕ ------------------------------------

Μικρός σχολιασμός της είδησης από μένα :


Τώρα δύο χρόνια αναφέρω ότι η χρυσή αυγή δημιουργήθηκε για να προσβάλει τον Ελληνισμό , είναι ποτέ δυνατόν ΤΟ Ελληνικό ελεύθερο  πνεύμα  και φιλοσοφία να παντρευτούν με τον φασισμό , τα δόγματα πάνε μαζί με τα δόγματα(ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ)  και όχι με ένα έθνος που είναι συνώνυμο της Ελευθερίας , το έθνος των Ελλήνων .  

Η ανάρτηση μου είναι μία καθαρά προσωπική , φιλοσοφική και ερασιτεχνική άποψη και δεν φέρει καμία δημοσιογραφική ή 
επιστημονική τεκμηρίωση ,
αν σας κινήσουν το ενδιαφέρον αυτά που γράφω μη τα δεχτείτε χωρίς να τα ψάξετε μόνοι σας ,μπορεί να είναι όλα λανθασμένα  ,
Την ευθύνη για τα σχόλια την έχουν αυτοί που τα γράφουν,ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΓΚΡΗΚΛΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας να είναι ευπρεπή.