Τετάρτη, 22 Απριλίου 2015

ΑΓΙΟΙ με ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟΣχόλιο δικό μου :  Εγκληματίες θα υπάρχουν πάντα , σε όλα τα έθνη σε όλες τις θρησκείες σε όλους τους πολιτισμούς ,

αλλά αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα που γιορτάζουμε και τιμούμε ανύπαρκτους ή υπαρκτούς ανθρώπους για το έργο τους κατά του Ελληνισμού δεν πρέπει να έχει γίνει ποτέ στην ιστορία σε άλλο σημείο τόπου ή χρόνου  .

                                      Ηλίας Τ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Υπογράψτε για να Αφαιρεθεί ο άγιος γεώργιος από την σημαία και από προστάτης του Στρατού μας .
Δείτε εδώ όλα τα blogs που ασχολούνται μόνο με εθνικά πατρώα θέματα .οτιδήποτε σύμβολο  του ΥΣΕΕ χρησιμοποιώ είναι απο δικιά μου επιθυμία και δεν δηλώνει ότι το ΥΣΕΕ συμφωνεί με τα γραφόμενα μου . 
Η ανάρτηση μου είναι μία καθαρά προσωπική , φιλοσοφική και ερασιτεχνική άποψη και δεν φέρει καμία
δημοσιογραφική ή επιστημονική τεκμηρίωση από εμένα ,
αν σας κινήσουν το ενδιαφέρον αυτά που γράφω μη τα δεχτείτε χωρίς να τα ψάξετε μόνοι σας ,μπορεί να
είναι όλα λανθασμένα  ,
Την ευθύνη για τα σχόλια την έχουν αυτοί που τα γράφουν,ανώνυμα υβριστικά και που προωθούν την σωματική
 βία τον ρατσισμό δεν θα δημοσιοποιούνται ,
Ρατσισμός είναι όταν στρεφόμαστε εναντίων ανθρώπων αλλά είναι δικαίωμα όταν στρεφόμαστε εναντίων θεσμών (για απόψεις μιλάμε πάντα και όχι για βία ή να προτρέπει  βία .)
 ,
Παράδειγμα: Μπορεί κάποιος να στρέφεται με τις απόψεις του εναντίον του Χριστιανισμού αλλά όχι εναντίων των χριστιανών και το ίδιο
ισχύει για όλα τα θέματα .
  
 καθώς και ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΓΚΡΗΚΛΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.
Ηλίας Τ.ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ


3 σχόλια:

 1. ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ [ ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ]
  Το γεγονός δεν άργησε να πληροφορηθεί ο πατέρας της Λικίνιος, όταν μάλιστα η Αγία Ειρήνη συνέτριψε τα είδωλα της πατρικής της οικίας ομολογώντας με αυτό τον τρόπο την πίστη της στον Χριστό. Για τον λόγο αυτό διέταξε να τη δέσουν στα πόδια ενός άγριου αλόγου, να τη σκοτώσει με κλοτσιές. Αλλά από θαύμα το άλογο στράφηκε εναντίον του και σκότωσε αυτόν. Τότε επικράτησε μεγάλη σύγχυση μεταξύ των εκεί παρεβρισκομένων ανθρώπων. Αλλά η Ειρήνη τους καθησύχασε με τα λόγια του Χριστού: «Παντα δυνατα τω πιστευοντι» (Μαρκ. θ΄ 23). Δηλαδή όλα είναι δυνατά σ’ εκείνον που πιστεύει. Και πράγματι, με θαυμαστή πίστη προσευχήθηκε και ο πατέρας της σηκώθηκε ζωντανός. Τότε, οικογενειακώς όλοι βαπτίστηκαν χριστιανοί. Στη συνέχεια έπαθε πολλά από τους Πέρσες και τους βασιλείς αυτών Σεδεκία και Σαπώριο Α'.ΑΡΑ ΤΑ ΜΟΝΑ ΕΙΔΩΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΗΣ
  Έπειτα η Αγία Ειρήνη πήγε στην Καλλίπολη του Ελλησπόντου, όπου βασίλευε ο Νουμεριανός. Εκεί παρουσιάσθηκε σε αυτόν και ομολόγησε με παρρησία την πίστη της στον Χριστό. Οι ειδωλολάτρες την έκλεισαν διαδοχικά σε τρία πυρακτωμένα χάλκινα βόδια. Το τρίτο όμως βόδι, τη στιγμή που βρισκόταν εντός του η Μεγαλομάρτυς, όλως παραδόξως κινήθηκε, ενώ ήταν άψυχο ανθρώπινο κατασκεύασμα. Στη συνέχεια αυτό σχίσθηκε και βγήκε από μέσα του η Αγία εντελώς αβλαβής από την κόλαση της πυράς. Το γεγονός αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προσέλθουν στην πίστη του Χριστού χιλιάδες ψυχές. Στην πόλη Μεσημβρία της Θράκης η Αγία Ειρήνη θανατώθηκε, αλλά με τη δύναμη του Θεού αναστήθηκε και είλκυσε στην πίστη το διοικητή και ολόκληρο το λαό.
  ΑΡΑ ΑΓΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ....
  ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΡΔΑΤΟΣ
  Άγιος Κορδάτος ο Μάρτυρας και οι συν αυτώ +10 Μαρτίου
  «Οι άγιοι αυτοί ήταν από την Κόρινθο, κατά τους καιρούς των βασιλέων Δεκίου και Ουαλεριανού, όταν ηγεμόνευε στην Ελλάδα ο Ιάσων. Ο άγιος Κοδράτος εγκαταλείφτηκε εντελώς νήπιο, όταν πέθανε η μητέρα του, και τρεφόταν κατά θαυμαστό τρόπο από νέφος που ερχόταν πάνω σ’ αυτόν και του χορηγούσε την τροφή. Όταν έφτασε σε νεανική ηλικία, συνδέθηκε με τους αγίους Άνεκτο, Παύλο, Διονύσιο, Κυπριανό και Κρήσκη, οι οποίοι κατάγονταν από διαφορετικά μέρη ο καθένας, μαζί με τους οποίους συνελήφθη για την ομολογία τους στην πίστη του Χριστού, και αφού κτυπήθηκε πολύ σκληρά, έπειτα του έκοψαν το κεφάλι, όπως συνέβη και με τους άλλους».
  ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΑΓΙΟΣ ... ΓΙΑΤΙ ΜΑΡΤΥΡΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΡΦΥΡΙΟ ΓΑΖΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ
  http://oodegr.co/neopaganismos/diogmoi/Porfirios2.htm

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας να είναι ευπρεπή.