Η επανάσταση του 1821 έγινε για να ελευθερωθεί ο Ελληνισμός από την τουρκοκρατία και την Χριστιανοκρατία. Πόση αλήθεια αντέχετε; Διαβάσετε:

Οι τιμημένοι ήρωες του 1821 πάλεψαν και πέθαναν για την απελευθέρωση της Ελλάδος και όχι της Ρωμανίας. Σκεφτείτε λίγο. Το όνομα Ελλην ήταν απαγορευμένο και κυνηγημένο στο Ορθοδοξοκρατούμενο Βυζάντιο. Άρα εννοείτε ότι σε καμία περίπτωση η Ορθοδοξία δεν ήθελε την ονομασία Ελλάδα και Ελληνες. 
Μια φωτογραφία που θα βοηθήσει λίγο:
 Ο κύριος που τα αναφέρει αυτά, στην εικόνα, είναι ιεράρχης της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας παιδείας, ποιος δουλεύει ποιόν;
Είναι δυνατόν να αναθεματίζουν την Ελληνική μυθολογία και τους Έλληνες φιλόσοφους την κυριακή της Ορθοδοξίας και την ίδια στιγμή να δέχονται ότι ονομαζόμαστε Ελληνες από τον Ελληνα τον γιο του Δευκαλίωνα, από την μυθολογία μας;

Πάμε σε άλλη απορία. Τους αφορισμούς τους μαθαίνουμε στο σχολείο;


Αφορισμός της επανάστασης ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ..

Αφορισμός Μπουμπουλίνας  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ..

Η γνώμη του Λιαντίνη για το αν έπρεπε να είναι έξω από το πανεπιστήμιο το άγαλμα του πατριάρχη Γρηγορίου του Ε΄.  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Άρση Αφορισμού γιατί δεν έχει γίνει ποτέ; Λέτε να έχει σχέση η παρακάτω φωτογραφία

Μήπως η εκκλησία δεν ήταν κυνηγημένη επι τουρκοκρατίας; ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ..

Ξέρουμε τι έγραφε ο Π. Π. Γερμανός για την Επανάσταση; ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ..


                           

Αν δεν βλέπετε διαφορές στη παρακάτω φωτογραφία αλλά πάντρεμα με το όνομα Ελληνοορθοδοξία  χρειάζεστε τρία πράγματα.
1) Οφθαλμίατρο 2) Ελεύθερη σκέψη 3) Μάθημα πραγματικής Ιστορίας

Α! Για να μην παρεξηγηθώ. Τον Ελληνισμό δεν τον έχει καταστρέψει μόνο ο Χριστιανισμός και οι διάφοροι κατακτητές αλλά και άλλοι. Όπως: Εθνικισμός, Κομουνισμός και οι δήθεν μέσοι όροι τους.


                    
          
  

                                                        

Η επανάσταση ήταν ημιτελής, ο αγώνας συνεχίζεται. Σήμερα βέβαια δεν χρειάζεται βία, δεν υπάρχει κατακτητής που με βία μας ελέγχει. Ο κατακτητής είναι μέσα στο μυαλό μας.  Το μόνο που χρειάζεται είναι η μετάδοση της αλήθειας και του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.
                          






Σχόλια

  1. ΛΥΠΑΜΑΙ..ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ Κ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ.ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΣΤΙΓΜΗ ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ(ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ)ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ Κ ΕΛΛΗΝΙΔΑ Κ ΘΕΩΡΩ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥΜΑΙ ΑΠΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ...ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ .ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η πρόθεση σας μαρτυρά ότι είστε πατριώτισσα αλλά μαρτυρά επίσης και την άγνοια που μας έχουν καλλιεργήσει τόσα χρόνια. Είναι στενάχωρο και άδικο όταν, η Ορθοδοξία, ο επί αιώνες καταστροφέας του Ελληνισμού που κατέστρεφε και προπαγάνδιζε τον Ελληνισμό τολμά μετά από τον τεράστιο μεσαίωνα που είχε δημιουργήσει κατά του Ελληνισμού να γκρινιάζει ότι πολεμάτε. Το πρόβλημα της χώρας μας δεν είναι οικονομικό αλλά πολιτισμικό, όσο αστείο και να ακούγετε από την πλύση εγκεφάλου που έχουμε δεχτεί, ξέρω, και εγώ μέσα του γεννήθηκα, το πρόβλημα του Ελληνισμού είναι μόνο ο χριστιανισμός. Η Ευρώπη κάπως ελευθερώθηκε από τον μεσαίωνα του χριστιανισμού με την αναγέννηση του αρχαίου Ελληνικού πνεύματος στη Ευρώπη και έτσι θα γίνει και εδώ. Ο Ελληνισμός θα φέρει την αναγέννηση και θα γίνουμε πάλι Ελλάδα. Μας πολεμάν οι μηδενιστές αριστεροί, οι φασίστες ακροδεξιοί, οι ελληνοεξωγήινοι, οι με τα δισεκατομμύρια αλλά κυρίως οι Ορθόδοξοι αλλά θα τα καταφέρουμε. Οι αξίες του Ελληνισμού θα έρθουν και το σκοτάδι του χριστιανισμού θα υποχωρήσει. Ξέρω ότι ακούγονται γελοία όλα αυτά αλλά ακούγονται μόνο γιατί έτσι μας έχουν μάθει να σκεπτόμαστε. Για αιώνες το Ορθόδοξο βυζάντιο σκότωνε όποιον τολμούσε να αναφέρει το όνομα Έλλην. Αν νομίζετε ότι ποτέ η Ορθοδοξία ήταν υπέρ του έθνος των Ελλήνων χρειάζεστε πολύ αντιληπτικό διάβασμα ακόμα. Ξέρω ότι και να σας πω δεν μπορώ να σας πείσω γιατί προφανώς είστε στο επίπεδο που δεν έχετε μπει καν στη διαδικασία για να ψάξετε τι πραγματικά έχει συμβεί στο έθνος μας. Το ξέρω γιατί έχω περάσει από όλα τα στάδια. Δεν Έχει να κάνει με εξυπνάδα, όλοι έξυπνοι είμαστε αλλά έχει να κάνει με το πόση διάθεση έχουμε για να πονέσουμε μαθαίνοντας την αλήθεια, την αλήθεια που θα γκρεμίσει τον κόσμο που μας έχουν χτίσει. Έλλην και χριστιανή δεν γίνεται γιατί είναι σαν να λες ότι είσαι και δημοκράτισα αλλά και φασίστρια ότι είσαι με την φιλοσοφία αλλά και με τον δογματισμό, με αυτόν που σχεδόν καταστράφηκε αλλά και με αυτόν που τον κατέστρεψε. Δεν γίνετε να θαυμάζεις τα αρχαία μας αλλά και αυτόν που τα κατέστρεψε. Ξέρω ότι δεν μπορώ να σε πείσω. Αν ξεκινήσεις τώρα σε περίπου 10 χρόνια θα έχει ξεθολώσει το μυαλό, δεν το λέω ειρωνικά, ποτέ δε βρίζω, αλλά τόσο περίπου έκανα και εγώ. Δύσκολα γίνετε νωρίτερα γιατί η πλύση εγκεφάλου δεν είναι μεγάλη αλλά τεράστια. Ευχαριστώ για το μήνυμα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πουθα μαθω την αληθεια οπως λετε...;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας να είναι ευπρεπή.