Το ΘΕΣΠΙΣ του φορέα της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας με την ευγενική υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων παρουσιάζει τον ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΔΕΣΜΩΤΗ του Αισχύλου. Διαβάστε πληροφορίες.



Tο Εργαστήρι Τέχνης και Λόγου «ΘΕΣΠΙΣ» με στόχο την συμβολή του στην προβολή της εθνικής θεατρικής κληρονομιάς μας, που προέρχεται μέσα από το Αρχαίο Ελληνικό Δράμα, είναι σε θέση να σας παρουσιάσει μέσω της υποκριτικής τέχνης την τραγωδία του Αισχύλου«ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΔΕΣΜΩΤΗΣ», σε μετάφραση και θεατρική απόδοση του Γιώργου Κλήμη (Ιστορικού - Πολιτισμολόγου) και σε σκηνοθεσία του Νίκου Τουρνάκη και Ναπολέοντα Αναγνωστόπουλου. Καινοτομία θα αποτελέσει το γεγονός ότι οι παραστάσεις θα δοθούν με τέτοιο τρόπο που θα πλησιάζουν τον αυθεντικό τρόπο απόδοσης του αρχαίου δράματος.
Πιο συγκεκριμένα:
Το Εργαστήρι Τέχνης και Λόγου «ΘΕΣΠΙΣ», με την ευγενική υποστήριξη τουΟργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, σαςπροσκαλεί την ημέρα του Θερινού Ηλιοστασίου, Τρίτη 21 Ιουνίου 2016 και ώρα 21:00, στο Ανοικτό Θέατρο Κολωνού (Ιωαννίνων και Καπανέως, στάση ΜΕΤΡΟ Σεπόλια) για να παρακολουθήσετε τη αρχαία τραγωδία «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΔΕΣΜΩΤΗΣ» του Αισχύλου σεμετάφραση και θεατρική απόδοση του Γιώργου Κλήμη (Ιστορικού - Πολιτισμολόγου)και σε σκηνοθεσία του Νίκου Τουρνάκη και Ναπολέοντα Αναγνωστόπουλου, προβάλλοντας την αυθεντικότητα του αρχαίου Ελληνικού δράματος.
                                                                      WWW.YSEE.GR
                                                             Ευχαριστώ που με διαβάζετε
                                                                      Ηλίας Τ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ