Κυριακή, 3 Ιουλίου 2016

Ακούστε τις δηλώσεις του Υπουργού Παιδείας στο δείπνο για το Ραμαζάνι σιιτικού δόγματος στην Αθήνα. Βίντεο.Εννοείται ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να πιστεύει όπου θέλει και να έχει και χώρο για την λατρεία του. 

Σε όλες τις θρησκείες του Ιουδαίου θεού θα δώσετε άδεια. 
Μόνο στην Ελληνική Εθνική Θρησκεία δεν δίνετε και αυτό σας αποκαλύπτει. 

Η Ορθοδοξία έδωσε το Βυζάντιο στους τούρκους γιατί ο Πλήθων είχε ξεκινήσει  την διάδοση του Ελληνικού πνεύματος.

Εύκολο να βρούμε λόγια των πατέρων της Ορθοδοξίας που υποστήριξαν την τότε κατάληψη από τους τούρκους για να προστατευτεί η πίστη τους.

Από τι να προστατευτεί; Μα από τον ένα και μοναδικό της εχθρό, τον Ελληνισμό. 

Σήμερα μετά από 600 χρόνια η Ελληνική εθνική Θρησκεία πάλι εμφανίζεται και στα φανερά. 

Η Ορθοδοξία, που ελέγχει τα πάντα, βλέποντας τον μεγαλύτερο εχθρό της να τολμά να εμφανίζεται ξανά και φανερά μέσα στο έθνος που έχει κατακτήσει τώρα και 1700 χρόνια, φέρνει τον πιο στιβαρό αδερφό της, όπως και τότε για να γλυτώσουν την πίστη τους. 

Όλοι πλέον έχουμε τις ευθύνες μας.  
Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. 

Όσοι παραμένουν στην πλάνη της υποτιθέμενης διαμάχης αυτών των δύο θρησκειών κινούνται ενάντια στην ιστορική προσπάθεια ανέγερσης του Ελληνισμού. 

Στον ίδιο θεό πιστεύουν, στον Γιάχ. Αλλελουγιάχ- Αλληλούηα. Αλλγιάχ- Αλλάχ. 

Μην τους αφήσετε για δεύτερη φορά με την υποτιθέμενη διαμάχη τους να πληγώσουν τον Ελληνισμό. 

Ναι έχουν δικαίωμα να κάνουν αυτό που θέλουν, η δημοκρατία το επιβάλει αυτό, αλλά μην σας πείσουν με την υποτιθέμενη αντιπαλότητα τους ότι είναι υπέρ της δικαιοσύνης, της δημοκρατίας και της ελευθερίας. δεν ήταν υπέρ, ούτε αυτός που είναι και ούτε αυτός που τώρα έρχεται.

Δεν χρειάζεται τίποτα σοβαρό, μόνο να μεταδώσουμε την αλήθεια που μας κρύβουν και να διεκδικήσουμε το δικαίωμα του Ελληνα να γυρίσει στους Ελληνικούς ναούς του και να προβάλει τον Ελληνισμό.

Τα λόγια του δημοκρατικά ήταν, το ύποπτο είναι γιατί δεν είναι με όλους έτσι και ειδικά με την θρησκεία των Ελλήνων, μέσα στη χώρα που λέγεται Ελλάδα;

Είπε πως θα τους φτιάξει όλα αυτά που είπε, αν και θα μπορούσε απλά να τους δώσει άδεια για να τα φτιάξουν μόνοι τους, δεν μας έφτανε η άλλη θρησκεία της Ιερουσαλήμ που κατατρώει το Ελληνικό δημόσιο θα έχουμε τώρα και την άλλη για να κάνει το ίδιο.

Αν δεχτώ ότι τα είπε με καλή θέληση και ότι το Ελληνικό δημόσιο είναι τόσο καλό που για όλες τις θρησκείες επιθυμεί να τους κάνει δωρεά τους λατρευτικούς τους ναούς, θα το κάνει και για την Ελληνική Εθνική θρησκεία όταν και αν αποκτήσει νομιμότητα;

Αν και εμείς βέβαια δεν θέλουμε να μας φτιάξει ναούς αλλά να αναστηλώσει αυτούς που μας κατέστρεψε η κρατούσα θρησκεία τα τελευταία 1700 χρόνια.
                                          Ευχαριστώ που με διαβάζετε
                                       Κείμενο: Ηλίας Τ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Σε σχόλια απαντώ μόνο σε όσα γίνονται εδώ στο ιστολόγιο μου και όχι σε κοινωνικά δίκτυα.  

Η ανάρτηση μου είναι μία καθαρά προσωπική , φιλοσοφική και ερασιτεχνική άποψη και δεν φέρει καμία
δημοσιογραφική ή επιστημονική τεκμηρίωση από εμένα.
Αν σας κινήσουν το ενδιαφέρον αυτά που γράφω, μη τα δεχτείτε χωρίς να τα ψάξετε μόνοι σας, μπορεί να είναι όλα λανθασμένα.
οτιδήποτε σύμβολα, πρόσωπα ή σχόλια για το ΥΣΕΕ χρησιμοποιώ είναι από δικιά μου επιθυμία και δεν δηλώνει ότι το ΥΣΕΕ συμφωνεί με τα γραφόμενα μου. 

Την ευθύνη για τα σχόλια την έχουν αυτοί που τα γράφουν,ανώνυμα υβριστικά και που προωθούν την σωματική βία και τον ρατσισμό δεν θα δημοσιοποιούνται.
Ρατσισμός είναι όταν στρεφόμαστε εναντίων ανθρώπων αλλά είναι δικαίωμα όταν στρεφόμαστε εναντίων θεσμών (Για απόψεις μιλάμε πάντα και όχι για βία ή να προτρέπει  βία.).

Παράδειγμα: Μπορεί κάποιος να στρέφεται με τις απόψεις του εναντίον του Χριστιανισμού αλλά όχι εναντίων των χριστιανών και το ίδιο
ισχύει για όλα τα θέματα .
   ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΓΚΡΗΚΛΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.
Ηλίας Τ.ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας να είναι ευπρεπή.