Τρίτη, 5 Ιουλίου 2016

Ο Σταμάτης Κραουνάκης παρουσιάζει στην Επίδαυρο το πλαστογραφημένο κείμενο του Έλληνα Θεόδωρου Κολοκοτρώνη. Να δούμε μέχρι πότε θα διδάσκονται ψέματα σε αυτή τη χώρα. Διαβάστε την αντίδραση του φορέα της ΕΕΘ.ΤΑ ΡΩΜΕΪΚΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ ΤΩΡΑ «ΔΟΞΑΖΟΝΤΑΙ» ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟ!
Ανακοίνωση 317/5.7."2016"

Έναν πολυεπίπεδα χρεωκοπημένο λαό, όχι μόνο οικονομικά, αλλά και ηθικά και πολιτισμικά, όσοι τον ταϊζουν ψέμματα είναι εγκληματίες.

Με τουλάχιστον αποστροφή πληροφορηθήκαμε πως ο υποτιθέμενος «Λόγος του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στην Πνύκα προς τα Ελληνόπουλα», αυτό το τερατώδες πλαστογράφημα του ρωσοκίνητου πράκτορα της «Φιλορθοδόξου Εταιρείας» Ιωάννη Φιλήμονα το 1838, θα «παιχτεί» σε λίγες ημέρες μουσικά στο, ούτως ή άλλως πολλαπλά βεβηλωμένο, μικρό θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου. Από ποιούς; Μα... από το βαρύ πυροβολικό της λεγόμενης Νεο-ορθοδοξίας, τον Σταμάτη Κραουνάκη και τους συνεργάτες του.

«Ο αγράμματος ήρωας συμβάλλει στην πνευματική αφύπνιση του Έθνους», αναφέρει θρασύτατα το διαφημιστικό κείμενο. Ευτυχώς για τους πλαστογράφους που ήταν όχι βεβαίως αγράμματος, αλλά ολιγογράμματος. Γιατί δεν έμαθε ποτέ, ούτε βεβαίως και διάβασε, το πλαστό κείμενο που δημοσίευσε στις 13 Νοεμβρίου 1838 ο Φιλήμων στην εφημερίδα του «Αιών», όπου παρουσίαζε τον μυημένο στις εθνικές εταιρείες Κολοκοτρώνη, τον τρέφοντα απέχθεια για την Εκκλησία που το 1806 τού είχε εξοντώσει τους περισσότερους συγγενείς, να «ομολογεί» τάχα πως ο ξεσηκωμός του 1821 δεν έγινε για πατρίδα, αλλά για την... θρησκεία! Επι λέξει: «πρέπει να φυλάξετε την πίστη σας και να την στερεώσετε, διότι, όταν επιάσαμε τα άρματα, είπαμε πρώτα υπὲρ Πίστεως και έπειτα υπὲρ Πατρίδος. Όλα τὰ έθνη του κόσμου έχουν και φυλάττουν μια Θρησκεία. Και αυτοί, οι Εβραίοι, οι οποίοι κατατρέχοντο και μισούντο και από όλα τα έθνη, μένουν σταθεροὶ εις την πίστη τους».

Ο Φιλήμων, παρουσιάζει τον μυημένο στις εθνικές εταιρείες Κολοκοτρώνη να φέρνει ως παράδειγμα την Εθνική θρησκεία που τηρούν οι Εβραίοι. Είναι φανερό πως θεωρούσε χαζό το αναγνωστικό κοινό στο οποίο απηύθυνε την προπαγάνδα του, γιατί η πρώτη ερώτηση που θα έμπαινε (και μπαίνει) στην ανάγνωση του πιο πάνω αποσπάσματος είναι πώς μπορεί άραγε να γίνει σύγκριση των Εβραίων με προσηλυτισθέντα έθνη, όπως το Ελληνικό, που στην συντριπτική πλειοψηφία των μελών τους έχουν απωλέσει την Εθνική τους θρησκεία; Και μαζί βεβαίως την ίδια τους την εθνική ταυτότητα.
Ο Φιλήμων προσπάθησε βεβαίως για τους ολίγους εύστροφους να κλειδώσει μία έμμεση απάντηση, κατασκευάζοντας το παρακάτω απόσπασμα: «Εις τον τόπον, τον οποίον κατοικούμε, εκατοικούσαν οι παλαιοί Έλληνες, από τους οποίους και ημείς καταγόμεθα και ελάβαμε το όνομα τούτο. Αυτοί διέφεραν από ημάς εις την θρησκείαν, διότι επροσκυνούσαν τες πέτρες και τα ξύλα. Αφού ύστερα ήλθε στον κόσμο ο Χριστός, οι λαοὶ όλοι επίστευσαν εις το Ευαγγέλιό του, και έπαυσαν να λατρεύουν τα είδωλα».

Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, ο μεγάλος στρατηγός, ο μυημένος και στην εταιρεία των εθνομνημόνων που έφεραν με ευλάβεια και ηρωϊσμό έως τις ημέρες μας την Ελληνική Εθνική Θρησκεία και μας την παρέδωσαν για δημόσια άσκησή της, παρουσιάστηκε λοιπόν από τον πλαστογράφο Φιλήμονα σαν αφελής και θρησκόληπτος Ρωμιός που δεν ήξερε τι του γινόταν, πλην όμως έλεγε καλά το αρεστό «ποίημα». Και αυτό το πλαστογράφημα, έρχεται τώρα το πολιτιστικό κατεστημένο του νεοβυζαντινού κράτους που καταπατητικά φέρει το όνομα «Ελλάς», να το ανεβάσει μετά μουσικής στο μικρό θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου.

Το πολιτιστικό κατεστημένο του νεοβυζαντινού κράτους που καταπατητικά φέρει το όνομα «Ελλάς», έχει προ πολλού ξεπεράσει κάθε εσκαμμένο, όμως τώρα σπάζει όλα τα προηγούμενα ρεκόρ του. Με τον Πρόεδρο «Δημοκρατίας» του να γονατίζει όλος συντριβή, σαν ηττημένος φύλαρχος, μπροστά στους παπάδες του «κρατούντος» (τι εμπνευσμένος όρος!) χριστιανικού δόγματος, τώρα βάζει και τα όργανα της Νεο-ορθοδοξίας να ανεβάζουν τα πλαστογραφήματα των πνευματικών προκατόχων τους στα ακόμα αιχμάλωτα Ιερά του πραγματικού Ελληνισμού.

Τι δεν καταλαβαίνετε όσοι «δεν καταλαβαίνετε»; Ως εδώ και μη παρέκει. Επανελλήνιση τώρα!
ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ (ΥΣΕΕ)

WWW.YSEE.GR


                       -------------------------------------------------------------------------
Να σχολιάσω και εγώ, πρόσφατα παρακολούθησα online ένα δίμηνο σεμινάριο για την επανάσταση του 1821.
Η καθηγήτρια ήταν εξαιρετική και άκρως μεταδοτική. Δεν μπορώ να ξέρω αν συμφωνεί με όλα όσα μας δίδαξε. Δεν θέλω σε καμία περίπτωση το σχόλιο μου να φανεί ότι είμαι εναντίων της, με διαφώτισε σε πολλά πράγματα. Γενικά έλεγε περισσότερες αλήθειες από ότι περίμενα.
Να παραδεχτώ ότι ούτε μια φορά σε όλο το μάθημα δεν ανάφερε την ημερομηνία 25 Μαρτίου για οποιοδήποτε γεγονός στην επανάσταση.
Αναφέρθηκε εκτενώς για τον αφορισμό της επανάστασης από τον πατριάρχη και άλλα.
Το παρακάτω βίντεο είναι από τα μαθήματα και είναι ενδεικτικό ότι ακόμα κρύβουν πράγματα, δείτε με τι τρόπο διδάσκουμε στα παιδιά μας για το χάλασμα των κλεφτών.
Σε αυτή τη χρονική περίοδο παίχτηκε όλο το παιχνίδι και χάλασαν τους γνήσιους Έλληνες.
Δείτε με πόσο φρικτό τρόπο τους παρουσιάζουν, σαν να ήταν Βάρβαροι και καμία σχέση με τους πολιτισμένους ρωμιούς και τούρκους  εκείνης της εποχής.
 Η περιγραφή για αυτούς τους κλέφτες είναι αρκετά αποκαρδιωτική, τους κάνει μια πολύ αρνητική περιγραφή για να δικαιολογήσει την σφαγή τους. Πάντως περιγράφει με ειλικρίνεια ότι ο διωγμός των κλεφτών έγινε βασικά από την εκκλησία.
Το ζουμί ξεκινάει στο 07:30
Δεν μπορώ να μην βάλω και το εκπληκτικό βίντεο του Απολλώνιου αν και διαφωνώ με το τσεκούρι εναντίων οποιουδήποτε.

                                                        Ευχαριστώ που με διαβάζετε
                                                  Σχόλιο: Ηλίας Τ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας να είναι ευπρεπή.