Ομάδα Ε και Έλληνες Εθνικοί. Η επίσημη θέση του φορέα της Ελληνικής εθνικής Θρησκείας για την θρυλική ομάδα Ε. Διαβάστε:

                                                  3D Epsilon symbol in gold
Το θρυλική το έγραψα για να δω πόσους θα τραβήξει η ανάρτηση.
Να δω πόσοι ακόμα ζουν στον κόσμο της ομάδας Ε.

Αν η ανάρτηση προσελκύσει πάνω από 500 επισκέπτες σημαίνει ,δυστυχώς, ότι ακόμα οι έμμεσες παγίδες του μονοθεϊσμού δουλεύουν, μια χαρά.

Διαβάζουμε από την Σελίδα του ΥΣΕΕ.

<<Ποια η θέση σας για τις θεωρίες περί της «Ομάδας Ε»;

Το παραμύθι περί μίας μεσσιανικής ομάδας Υπερελλήνων που θα μας «σώσουν» τάχα από τους εθνικούς μας «εχθρούς», έχει κατασκευασθεί από εκείνους που το κατασκεύασαν, με σαφή σκοπό να εγκλωβίσει πολλούς ημιμαθείς ή μεσσιανολάτρες στην παθητικότητα μίας εσαεί αναμονής αυτών των ανύπαρκτων «εθνοσωτήρων», όπως ακριβώς οι χριστιανοί περιμένουν την Δεύτερη «Παρουσία» του Τζεσούα.
Σκοπός αυτού του παραμυθιού είναι να αδρανοποιήσει, να κατευνάσει, να αποκοιμίσει ή να τρελάνει. Αυτή η χονδροειδής εξουσιαστική απάτη στηρίζεται ωστόσο στο γεγονός ότι ήδη η αυτενέργεια ή το αυθυπεύθυνο των ανθρώπων της μάζας είναι ανύπαρκτα, μετά από ειδική «προετοιμασία» τους στα ορθόδοξα σχολεία, στην ορθόδοξη οικογένεια και εν γένει στο γνωστό διαρκές «κατηχητικό» που καθηλώνει τη χώρα μας στο βυζαντινό σκότος.>>

Διαβάστε τις απαντήσεις που δίνει το ΥΣΕΕ σε συχνές ερωτήσεις.
https://www.ysee.gr/faq.html#42

                                             
                                                  Ευχαριστώ που με διαβάζετε.
                                                    ΠΛΗΘΩΝ Τ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Σχόλια