Σε δίλεπτο κομμάτι από την ταινία Πολίτικη κουζίνα, φαίνεται το μπάχαλο που έχει δημιουργηθεί στο κεφάλι του Έλληνα από το παρά φύσιν πάντρεμα Ελληνισμού και ορθοδοξίας. Δείτε το βίντεο:


πηγή φωτογραφίας ΕΔΩ 

Σχόλιο δικό μου: Σε αυτή την πολύ ωραία ταινία υπάρχει ένα άτοπο όπως και σε όλη την χριστιανοπαράνια που υπάρχει στην Ελλάδα, ενώ εξηγεί τους πλανήτες του ηλιακού συστήματος μας(Που οι ¨ειδωλολάτρες¨ προγονοί μας ανακάλυψαν) με ζεστό και όμορφο τρόπο, την ίδια στιγμή μας δείχνει αυτή η ταινία πόσο βαθιά πίστη είχαν στην θρησκεία που έχει για σατανική την αστρονομία και που ακόμα δεν έχει παραδεχτεί ότι η γη είναι στρογγυλή.

Με αυτό τον τρόπο σε όλα τα ζητήματα παραμένουν χριστιανοί οι περισσότεροι Έλληνες σε αυτή τη χώρα σήμερα, γιατί νιώθουν καλά με πράγματα που δεν είναι χριστιανικά αλλά έχουν μάθει να τα ταυτίζουν και έτσι νιώθουν καλά που είναι Χριστιανοί.
Ο πιο αποδοτικός τρόπος για να εγκαταλείψει κανείς τις μονοθεϊστικές θρησκείες είναι να μάθει για αυτές. Στον σύγχρονο κόσμο βέβαια γιατί αν ζει σε μέρη που έχουν την κυριαρχία, δηλαδή σε μεσαιωνικά μέρη, τότε μάθεις δεν μάθεις δεν θα μπορείς να διακρίνεις την αλήθεια από την τεράστια πλύση εγκεφάλου που θα έχεις δεχτείς.

                                          Ευχαριστώ που με διαβάζετε
                                           Κείμενο Ηλίας Τ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Σχόλια