Τελικά, στη Ρωμανία που ζούμε, για να υποστηρίξεις την Ορθοδοξία απλά μιλάς κατά του Ελληνισμού. Ένας Συριζέος Βουλευτής, όμως, κατάφερε κάτι παράξενο. Διαβάστε την επίσημη, ανακοίνωση, αντίδραση του ΥΣΕΕ.

                       Μας λένε: παγανιστές, ειδωλολάτρες, δωδεκαθεϊστές και άλλα πολλά.
Ακόμα δεν μπορούν να χωνέψουν το όνομα που έδωσαν οι ήρωες του 21 στη χώρα μας, 
ΕΛΛΑΔΑ.
Ρωμανία ήθελαν και ακόμα θέλουν.
Έχουν καταφέρει κάτι εκπληκτικό, βρίζουν οτιδήποτε Ελληνικό  και την ίδια στιγμή υποστηρίζουν το όνομα Ελλάδα για να μη χάσουν την πελατεία.
Πώς;
Έχουν ονοματίσει το οτιδήποτε Ελληνικό με διαφορετικό όνομα και κάνουν την δουλεία τους.
Έτσι, λοιπόν, ότι θέλουν να πάρει αρνητικό πρόσημο το ονοματίζουν με ένα από τα πιο πάνω επίθετα που μας προσάπτουν.
Εδώ ο βουλευτής το τερμάτισε, χρησιμοποίησε ένα από τα πιο πάνω επίθετα για να στραφεί κατά, λέμε τώρα, της Ορθοδοξίας, δηλαδή κατά αυτού που δημιούργησε τα παραπάνω επίθετα, γιατί ήθελε να εξαφανίσει τη λέξη ΕΛΛΗΝ.
Κανένα πολιτικό κόμμα ως τώρα δεν έχει τολμήσει να υποστηρίξει κάτι Ελληνικό. 
Περιμένουμε!
Ο Ελληνισμός είναι Ελληνισμός.
Το αντίθετο του Ελληνισμού είναι η δεξιά, η αριστερά, ο ναζισμός, ο φασισμός, ο κομουνισμός, 
ο εθνικισμός και άλλα πολλά.
Οι δεξιοί μας κατηγορούν ότι είμαστε αριστεροί.
Οι αριστεροί ότι είμαστε δεξιοί και πάει λέγοντας.
Ότι και αν μας καταλογίζουν είμαστε οι μόνοι που μεταδίδουμε και προβάλουμε τον Ελληνισμό.
Για αυτό, παρακαλώ, νομίζω ότι είναι η ώρα, η ρωμιοσύνη, να αφήσει ήσυχο τον Ελληνισμό.
     
 Αλλά ας αφήσουμε τα δικά μου για να διαβάσουμε την επίσημη ανακοίνωση του φορέα της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας.
------------------------------------------
Γαϊδούρια που μαλώνουνε σε ξένον αχυρώνα...

Ανακοίνωση 328/6.4."2017"

Κάθε χρονιά, όσο πλησιάζει η εορτή του Πεσάχ των Ρωμιών, σημειώνεται κατακόρυφη αύξηση των διαφόρων αυτοαναφορικών θρησκευτικών παραληρημάτων από παπάδες, πολιτικούς, δημοσιογράφους και έτερα επαγγέλματα στήριξης της ορθόδοξης θεοκρατίας, σε βαθμό που το φαινόμενο αυτό να μην εκπλήσσει πια κανέναν εξωτερικό παρατηρητή. Το φετινό όμως πλησίασμα των "αγίων" ημερών των Ρωμιών, γέννησε νέα ρεκόρ παρακρούσεων, με τον νεωτερισμό αυτή την φορά της απροκάλυπτης επίθεσης στον πραγματικό Ελληνισμό, δηλαδή τον εθνικό, τον οποίο όλοι αυτοί οι άνθρωποι, ολοφάνερα αιχμάλωτοι παραληρητικών ιδεών, αποκαλούν με τον υποτιμητικό όρο "Παγανισμός".

Το γελοίο και ταυτοχρόνως αναίσχυντο και ανθελληνικό γαϊτανάκι, ξεκίνησε με μία δήλωση του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Γεράσιμου Μπαλαούρα στον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon, στην εκπομπή "Tatiana Live", για το σκάνδαλο της μεταφοράς του λεγόμενου "Αγίου Φωτός" από την Ιερουσαλήμ στην Ελλάδα με κρατικά έξοδα ενός χρεωκοπημένου κράτους, που στερεί πια ακόμα και την υγειονομική περίθαλψη στους υπηκόους του. Προσπαθώντας να πει το αυτονόητο, ο εν λόγω βουλευτής φάνηκε να φοβάται τόσο πολύ την ορθόδοξη θεοκρατία, που απέδωσε το απαράδεκτο της μεταφοράς σε μια υποτιθέμενη "παγανιστική" φύση τού εθίμου. "Είναι απαράδεκτο το ότι ενισχύουμε ένα κατάλοιπο της παγανιστικής περιόδου", είπε επί λέξει. Το πρόβλημα λοιπόν ήταν να μην ενισχύει το κράτος κατάλοιπα της αρχαίας περιόδου τής Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας, αν ήταν αμιγώς ιουδαιοχριστιανικό (που είναι!), ο κ. βουλευτής δεν θα είχε κανένα πρόβλημα. Αυτό τουλάχιστον καταλαβαίνει από την δήλωση, όποιος μιλάει στοιχειωδώς καλά Ελληνικά.

Θελήσαμε να αγνοήσουμε την δήλωση, αποδίδοντας το παραλογισμό της σε πιθανή κακή γνώση της Ελληνικής, καθώς παρακάτω ο ίδιος μιλούσε για  ανεξίθρησκο κράτος , όμως, δυστυχώς, είχε ήδη αρχίσει ο χορός της αθλιότητας. Αρκετά υπηρετικά της ορθόδοξης θεοκρατίας Μαζικά Μέσα διαμόρφωσης ποιμνίου άρχισαν να ρεκάζουν δυνατά πως ο αντιπαγανιστής βουλευτής προσέβαλλε με τις δηλώσεις του την ορθόδοξη πίστη τού ρωμέϊκου λαού και ακολούθησαν οι "υπέρμαχοί" της.

Στην εκπομπή "Γιάφκα" του ραδιοσταθμού Αlpha 989, ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας των ορθοδόξων βγήκε την αμέσως επομένη, να δηλώσει αλαζονικά πως "ίσως οι κύριοι αυτοί ξεχνούν πως ο Παγανισμός έχει περάσει ανεπιστρεπτί, μετά την εμφάνιση του Χριστιανισμού στην ζωή των ανθρώπων". "Ανεπιστεπτί", είπε ο άνθρωπος! "Ανεπιστρεπτί"! Δηλαδή οι πρόγονοί μας Έλληνες Εθνικοί, που έφεραν την Ελληνική Εθνική Θρησκεία αλώβητη μέσα από καιρούς άγριων διωγμών μέχρι τις ημέρες μας, αλλά και εμείς στο εδώ και το τώρα, και οι απόγονοι μας στα χρόνια που έρχονται, τι ήσαν και τι είμαστε κατά την λογική του; ’νθρωποι που δεν είχαν ή δεν έχουν το δικαίωμα να υπάρχουν, επειδή και μόνο οι χριστιανοί έπλασαν ένα παραμύθι και το ακολούθησαν;

Προσπερνώντας τον και αυτόν ωστόσο, δικαιολογώντας τον μάλιστα ότι υπερασπιζόταν, απλώς με αλαζονικό, μισαλλόδοξο και παράλογο τρόπο, τα επαγγελματικά του συμφέροντα, πέσαμε επάνω στις πολιτικές ορντινάτσες της θεοκρατίας, που έσυραν το γελοίο και ταυτοχρόνως αναίσχυντο και ανθελληνικό γαϊτανάκι μερικές πτέρυγες του τρελλάδικου παραπέρα.

Ο ευσεβής βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος, αυτός που πρωτοστατούσε πρόσφατα στο θρασύ ξέθαμμα του "τάμματος του έθνους", κατήγγειλε τον Μπαλαούρα ως "αθεόφοβο", και μετά την κορδέλλα του γαϊτανακίου παρέλαβε ο επίσης ευσεβής βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός, που κατήγγειλε ως "άθεο", "μπολσεβίκο" και "πολιτικό κάθαρμα" τον Μπαλαούρα! "Πρόκειται για μια αδικαιολόγητη και προκλητική επίθεση κατά της Ορθοδοξίας που αυτό το διάστημα βάλλεται συνεχώς", ήταν η ακριβής διατύπωση του ευσεβούς κ. Καμμένου.

Αναμένουμε με ειλικρινές ενδιαφέρον τους επόμενους που θα πιάσουν την κορδέλλα του γαϊτανακίου, κυρίως για λόγους ψυχιατρικής και κοινωνικής μελέτης. Αναφορικά με το σε τι πνευματικό βάθος μπορεί να φθάσει κάποιος που νομίζει πως ταυτίζεται με κάτι άλλο, το οποίο, επί του προκειμένου ο εθνικός Ελληνισμός, όχι μόνο είναι εντελώς ξένο από αυτόν, αλλά και δέχεται τις συνεχείς επιθέσεις και προσβολές του.

Ας καταλάβουν όλοι αυτοί που μαλώνουνε μέσα στην πατρίδα μας, την Ελληνική πατρίδα, πως αυτό ακριβώς που αυτοί καθυβρίζουν ως "Παγανισμό" αποτελεί την μοναδική θρησκεία που κληρονομικώ δικαιώματι ασκείται σε αυτόν τον τόπο. Ως αυτόχθων, ως προαιώνια και ως εθνική. Όλες οι άλλες, όλες μα όλες, είναι απλώς φιλοξενούμενες. Είμαστε καλοί στην φιλοξενία, γιατί είναι θεόδοτη, μάς την δίδαξε ο Θεός μας, ο Ξένιος Ζευς. Δεν θα ανεχθούμε ωστόσο όσους θέλουν να μας κλειδώσουν έξω από το ίδιο μας το σπίτι και να το νέμονται αυτοί, πουλώντας ανιστορικότητα, αλαζονεία, μισαλλοδοξία και αυτοαναφορικό παραλήρημα.

ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ


                                          Ευχαριστώ που με διαβάζετε
                                            Πλήθων Τ, ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Σχόλια