Δεν μπορούμε ούτε να φανταστούμε τον αριθμό των θανάτων που έχουν συμβεί, από τότε που επικράτησε ο χριστιανισμός, για να πάνε κάποιοι στο παράδεισο ή για να εξορκιστούν. Δείτε νέο περιστατικό μητέρας που εξόρκιζε την κόρη της.


Άλλο ένα θύμα της πίστης ότι υπάρχει κατάληξη σε αθάνατο κήπο αν ακολουθήσεις συγκεκριμένους κανόνες και καταφέρεις να ξεφύγεις από το τέρας του χριστιανισμού, με εξορκισμό.
Διαβάστε την ανατριχιαστική είδηση ΕΔΩ

Ελευθερώθηκα από αυτή την θρησκεία όταν την πήρα στα σοβαρά.
Ο καθένας που ζει μέσα στη σύγχρονη κοινωνία μας πρέπει να ρωτήσει σοβαρά τον εαυτό του.
Όχι με τις συνηθισμένες υπεκφυγές, <<εντάξει, πιστεύω αλλά όχι και αυτά τα πράγματα>>.

Πιστεύω ότι υπάρχει o αθάνατος παράδεισος;
Η απάντηση δεν πρέπει να είναι βιαστική, είπαμε πρέπει να πάρουμε σοβαρά αυτή τη θρησκεία.
Πιστεύω ακράδαντα ότι υπάρχει ο αθάνατος παράδεισος του χριστιανισμού;
Δεν υπάρχει μέση απάντηση.
Ή εγκαταλείπεις αυτήν θρησκεία και δεν είσαι πια χριστιανός ή η απάντηση είναι ΝΑΙ.

Συνειδητοποιούμε πόσο σοβαρή και επικίνδυνη είναι αυτή η απάντηση, ως μέλη αυτής της κοινωνίας;
Μην ρίξετε πουθενά την συζήτηση με τον εαυτό σας, μην την υποβαθμίσετε, είπαμε θα μιλήσετε σοβαρά.
Όταν λοιπόν ξεκαθαρίσουμε ότι πιστεύουμε στη ύπαρξη του αθάνατου παραδείσου και είμαστε ειλικρινής με τον εαυτό μας θα έχουμε το εξής λογικό αποτέλεσμα.
Εφόσον πιστεύουμε στον ΑΘΑΝΑΤΟ παράδεισο όλα τα άλλα είναι απλή αμελητέα ποσότητα.
Πρέπει να κάνουμε τα πάντα σε αυτή την θνητή ζωή για να πάμε στον ΑΘΑΝΑΤΟ παράδεισο ή να τον εξασφαλίσουμε για το παιδί μας;

Κυκλοφορεί ή δεν κυκλοφορεί ότι τα μωρά και τα παιδιά πηγαίνουν στον παράδεισο όταν πεθάνουν μικρά; Δεν θέλω ούτε καν να φανταστώ για το πόσοι από τον χριστιανισμό στην ιστορία της ανθρωπότητας έχουν κάνει διάφορες επιλογές για τα παιδιά τους.

Γνωρίζετε τι είναι ο εξορκισμός, τι σημαίνει όταν βγάλουν την απόφαση ότι χρειάζεστε εξορκισμό; Νομίζετε ότι θα πάρουν υπόψη την γνώμη σας για το αν είστε δαιμονισμένος; Φυσικά όχι αφού είστε δαιμονισμένος, δεν έχετε γνώμη γιατί άλλος μιλάει για εσάς, ο σατανάς.
Άρα την απόφαση για το αν είστε δαιμονισμένος δεν θα την πάρετε εσείς.
Αυτό πραγματικά δεν σας τρομάζει;

Δεν μπορούμε να φανταστούμε τι επικίνδυνα για την κοινωνική ασφάλεια πράγματα πιστεύει μια ευτυχώς μικρή μερίδα της κοινωνίας μας και πόσοι ακόμα τα πιστεύουν και τα μεταδίδουν χωρίς να έχουν καταλάβει πόσο επικίνδυνα είναι.

Εγώ πάντως όταν την πήρα στα σοβαρά, αυτή τη θρησκεία, κατουρήθηκα από το φόβο μου για τον ¨δικαιολογημένο¨ φασισμό και τρόμο που μπορεί να επιβάλει.
Ευτυχώς μετά το κατούρημα βρήκα το κουράγιο και κοίταξα προς την ελευθερία και προς τον Ελληνισμό και όλα καθάρισαν και έγινα ατρόμητος.

Αν πιστεύεις ότι ο χριστιανισμός, και κάθε ίδια μονοθεϊστική θρησκεία που πιστεύει στον ίδιο θεό με φαινομενικά διαφορετικό όνομα, σε θέλει να σκέφτεσαι διαφορετικά, για όλα τα θέματα, από ότι για το πως είναι η γη, είσαι προφανώς γελασμένος.

                                           
Νομίζω ότι ταιριάζει να διαβάσει κανείς και μια άλλη ανάρτηση μου, αυτή που υπερασπίζετε το θράσος που έχουν, να προπαγανδίζουν, ότι ο Ελληνισμός έκανε ανθρωποθυσίες.
Στην παρακάτω ανάρτηση φαίνεται ποιος έχει τερματίσει το κοντέρ στις ανθρωποθυσίες.

      Ευχαριστώ που με διαβάζετε
      Πλήθων Τ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ