Μπείτε στην Επιτροπή διαλόγου για τη Συνταγματική αναθεώρηση και πείτε την άποψη σας για τη σχέση Κράτους εκκλησίας αλλά και άλλων σοβαρών θεμάτων. Μην μένετε απέξω. Δείτε πως.


Ένα μικρό σχόλιο από εμένα για την παραπάνω φωτογραφία.
Η φωτογραφία, από μόνη της, μας αποκαλύπτει το τι έγινε.
Το πρώτο εθνόσημο με την θεά Αθηνά μας δείχνει γιατί και ποιοι έκαναν την επανάσταση και το δεύτερο και μετά μας δείχνει την επέμβαση της Ορθόδοξης Ρωσίας και την διαστρέβλωση της ιστορίας που έφεραν στην παιδεία των Ελλήνων και επέτυχαν να κάνουν τους αρνητές της επανάστασης, ήρωες αυτής.

Αλλά ας περάσουμε στην αναθεώρηση του συντάγματος.
Οι ερωτήσεις αν και ξεκάθαρες, είναι λίγο δεσμευτικές, δεν σου αφήνουν περιθώρια για να διατυπώσεις κάτι άλλο εκτός από ένα ΝΑΙ ή ΟΧΙ αλλά είναι σημαντικό ότι σου δίνουν την ευκαιρία, παρακάτω,  να σχολιάσεις το οτιδήποτε.
Είναι σημαντικό και δίνει κύρος στην διαδικασία το ότι μπαίνεις μέσω των κωδικών του TAXIS.
Πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για να μεταφερθείτε στη επιτροπή.
                                 http://www.syntagma-dialogos.gov.gr/?page_id=20111
Επειδή κάποιοι φίλοι μπερδεύτηκαν και μου στέλνουν μηνύματα για το πως θα μπουν, βάζω και το σύνδεσμο που παραπέμπει κατευθείαν εκεί που ζητάει τους κωδικούς για την είσοδο.
Να το γράψω πιο απλά, βάζουμε τους κωδικούς που βάζουμε και όταν θέλουμε να κάνουμε την φορολογική μας δήλωση. https://www1.gsis.gr/gsisapps/soasgsisws/login.jsp

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο φίλο Μάριο που ανακάλυψε ότι γίνεται αυτός ο διάλογος και μου το είπε.

                                                   Ευχαριστώ που με διαβάζετε
                                                     Πλήθων Τ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Σχόλια

  1. Φίλε drakoylis kostakos ευχαριστώ για το σχόλιο σου αλλά είναι αρχή του ιστολογίου να διαγράφονται τα σχόλια σε greekles ούτε πως λέγονται δεν ξέρω. Σε παρακαλώ αν θέλεις γράψε τα ξανά στα Ελληνικά. Θα τα αφήσω μέχρι τέλος της ημέρας ή μέχρι να γράψεις καινούργια και μετά θα τα διαγράψω. Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας να είναι ευπρεπή.