Σε γυμνάσιο στην Κεφαλονιά Ορθόδοξος παπάς με θράσος, λες και ήταν επιθεωρητής παιδείας, ζήτησε την επίπληξη καθηγητή γιατί το μάθημα δεν ταίριαζε με την Ορθοδοξία. Διαβάστε την αντίδραση του φορέα της Ελληνικής Εθνικής θρησκείας.

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση από τον φορέα της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας


 Ανακοίνωση 342/17.10. «2017»

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΑΠΑ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΧΩΡΑΣ

Αηδία και οργή προκάλεσε σε κάθε ελευθερόφρονα πολίτη, η είδηση πως ορθόδοξος παπάς στην πόλη της Σάμης Κεφαλονιάς, απαίτησε από το Διευθυντή του τοπικού Γυμνασίου να νουθετήσει - επιπλήξει εκπαιδευτικό, επειδή σε καθαρά κοσμικά μαθήματα, όπως εκείνο της Κοινωνικής και Πολιτικής Αγωγής, δεν υπηρετούσε τις… αρχές της ορθόδοξης πίστης και λατρείας! Και το έπραξε αυτό μάλιστα εν ονόματι... ανώνυμων «χριστεπώνυμων γονέων» της ενορίας του, λες και μία χώρα έχει υποχρέωση να διδάσκει στους αυριανούς πολίτες της αποκλειστικά αυτά που θέλει το «κόλλημα» του κάθε αγκυλωμένου ορθόδοξου ενορίτη.

Η επίσημη Πολιτεία είναι βεβαίως προσκυνημένη, ωστόσο ελπιδοφόρα υπήρξε η είδηση ότι το τοπικό συνδικαλιστικό όργανο των εκπαιδευτικών, η ΕΛΜΕ Κεφαλονιάς Ιθάκης, εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία στηλίτευσε όπως έπρεπε αυτή την σκοταδιστική και αντιδημοκρατική ενέργεια, καθώς και μία παλαιότερή της. Στην χώρα μας λοιπόν, υπάρχει ακόμα ελπίδα. Την οποία ελπίδα, υποσχόμαστε, θα την διευρύνουμε άπειρα εμείς οι Έλληνες Εθνικοί, που θέλουμε να επιστρέψει κάποτε η πατρίδα μας στο πνευματικό μεγαλείο που της αξίζει.

Και αργά ή γρήγορα, αυτό θα γίνει. Παρά την λυσσαλέα αντίδραση του βυζαντινού καταστημένου, τμήμα της οποίας είναι και το τελευταίο της εφεύρημα να επιστρατεύει διαταραγμένους ή φασίστες, για να εξαπολύουν με δήθεν αρχαιολατρικό προσωπείο αισχρές επιθέσεις κατά της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας, κατά του φορέα της και κατά των ηγετών της.

Να βάλουν εφεξής και να κρατήσουν καλά στο μυαλό τους οι μισαλλόδοξοι νοσταλγοί του σκοτεινού Βυζαντίου, ότι οι ημέρες της τρομοκρατίας τους τελειώνουν.

Να βάλουν επίσης και να κρατήσουν καλά στο μυαλό τους, ότι ο εξανθρωπισμός της νεοελληνικής κοινωνίας θα συνεχιστεί ερήμην ακόμα και των προσκυνημένων κυβερνήσεων, που από ιδρύσεως του κράτους και μέχρι τώρα κράτησαν συνειδητά την χώρα στην βαθύτατη πολιτισμική καθυστέρηση που μας έχει οδηγήσει στην κατάντια που όλοι πια βλέπουμε.

Το πρώτο και κύριο πρόβλημα της χώρας μας είναι πολιτισμικό, και αυτονόητα πολιτισμικό είναι και το ξεπέρασμά του. Και σε αυτό το πολιτισμικό πρόβλημα, τεράστια συμμετοχή έχει ο ασφυκτικός παρεμβατισμός της ορθόδοξης μηχανής, ακόμα και σε ζητήματα που πασιφανώς δεν την αφορούνε.

Ε, αυτό, όσο περνάει από το χέρι μας, θα φροντίσουμε να το σταματήσουμε.

ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ

www.ysee.gr

Σχόλια

  1. ΥΓΕΙΑ, μὴν νομίσετε ὃτι εἰς τὴν ἐποχήν τῆς Ὓστερης Ἑλληνορωμαϊκῆς Ἱστορίας, 313 μεχ-628 μεχ καὶ 628 μεχ-1453 μεχ (ἐσφαλμένως ἀποκαλουμένης Βυζαντινοκρατίας) ἐξουσίαζαν οἱ περιτωμημένοι. Ἡ πάλη τῶν Ἑλλήνων ἐναντίον τῶν μιασμάτων τῆς Μέσης Ἀνατολῆς, Σαουλιστῶν ἢ Φαρισσαιοχριστιανῶν (Ὀρθοδοξιστῶν) ἦτο διαρκής καὶ ἀδυσώπητη. Πῶς ἂλλωστε παρέδωσεν τὴν λαμπρήν Πόλιν εἰς τοὺς Ὀθωμανούς καὶ Ἀνατολίτας; Ἡ Ἱστορία ἒχει παραχαραχθεῖ ὃπως ὑπεστήριζεν μόλις τὸ 1872 ὁ Πολιτευτής καὶ σύγχρονος Ἱστορικός τοῦ Κ Παπαρηγοπούλου ὁ Κων/νος Σαθόπυλος ἢ Σαθᾶς. Διότι μόλις τὸ 1917 ἒπαυσαν νὰ θεωροῦν τὴν Ἑλληνικήν Γλώσσαν (Ἀρχαίαν) ὡς ΕΠΙΣΗΜΟΝ ΓΛΩΣΣΑΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ: Οἱ περιτομημένοι. Φαρισσαιοχριστιανοί καὶ καλόγηροι παρέδωσαν τὴν πόλιν εἰς τὸν Μωάμεθ πρίν φθάσουν αἱ ἐνισχύσεις τῶν Ἑνετῶν τὴν 29ην Μαΐου 1453. Ὁ δὲ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ Κων/νος Παλαίφατος ὃπως καὶ ἑκατοντάδες Ἀριστοκρατικοί Οἲκοι (Δμητρίου Χαλκοκονδύλη, διέσωσεν τὰ ὁμηρικά Ἒπη, Πλήθων Γεμιστός, κλπ) https://argolikivivliothiki.gr/2011/07/22/%CF%87%CE%B1%CE%BB%CE%BA%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%B4%CF%8D%CE%BB%CE%B7%CF%82-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%AE%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%82-1423-%E2%80%93-1511/
    Καθῆκον ἡμῶν ἡ Ἀνάδειξις τῆς Ἑλληνικῆς μας Θρησκείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διαρκής και αδυσώπητη φίλε μου όπως και η πλύση εγκεφάλου που προσπαθούν να μας κάνουν. Το <> το είπα για να γελάσουμε, λες και δεν το έχουν καταφέρει. Αλλά όσο το 1% των κατοίκων αυτής της χώρας σκέπτεται ελεύθερα και ελληνικά θα υπάρχει ελπίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας να είναι ευπρεπή.