Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2017

Τέλεια περιγράφεται ο γνήσιος Ελληνισμός(Ο μόνος δηλαδή) στα πρώτα 25 δευτερόλεπτα αυτού του βίντεο.

                                                       


             

Φτάνει κανείς να δει προσεκτικά τα 25 πρώτα δευτερόλεπτα.
Όταν η Υπατία ξέρει τι θα γίνει αλλά δεν δέχεται την προστασία γιατί η προστασία της πήγαινε μαζί με την απώλεια της ελεύθερης έκφρασης της, την απώλεια της φιλοσοφίας της, την απώλεια του Ελληνισμού της, την απώλεια της αρετής της, η προστασία θα πήγαινε μαζί με το λύγισμα των γονάτων της, της μέσης της, της ύπαρξης της, της ψυχής της, θα πήγαινε μαζί με το προσκύνημα.
Η μέγιστη ύβρης για ένα Έλληνα δηλαδή.
Η δικιά μας επικοινωνία με το θείο είναι πάντα όρθια, σωματικά και ψυχικά.
Η ταινία βέβαια είναι απλά μια ταινία, στην πραγματικότητα δεν βρέθηκε κανείς να την σκοτώσει, την έγδαραν ζωντανή με όστρακα.
Η κατάσταση πριν και μετά το θάνατο της δεν είχε αλλάξει και πολύ και ούτε θα άλλαζε για πολλούς αιώνες ακόμα. Σήμερα ευτυχώς είναι μόνο στο μυαλό μας ο κατακτητής και ο μεσαίωνας του.            Από εμάς εξαρτάτε να τον αφαιρέσουμε και μόνο. Με λογική και αντίληψη βέβαια και όχι φυσικά με την βία γιατί δεν υπάρχει κανένας εχθρός που ζει έξω από το κεφάλι μας.
   
Την ανάρτηση αυτή την εμπνεύστηκα από αυτά που ένιωσα στην ορκωμοσία στο 5ο Ιερατικό σχολείο της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας. Από την δύναμη που άντλεισα από τους θεούς.
Αφιερώνω τα πρώτα 25 δευτερόλεπτα του βίντεο στους καινούργιους ιερείς.
Δεν έχουμε σκοπό να ασχολούμαστε με τους άλλους αλλά μόνο με τα υπαρκτά γύρω μας.
Έκανα την ανάρτηση γιατί σίγουρα θα ασχοληθούν αυτοί μαζί μας.
Η Υπατία ήταν μόνη της ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ! 
Το αποτέλεσμα μας θα είναι εντελώς διαφορετικό, σαρωτικό αλλά εξίσου περήφανο!

Η ομορφιά θα έρθει ξανά.
  
Ευχαριστώ που με διαβάζετε.
Πλήθων Τ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ


3 σχόλια:

  1. ΕΣΘ ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΕ ΕΣΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την ανάρτηση αυτή την εμπνεύστηκα από αυτά που ένιωσα στην ορκωμοσία στο 5ο Ιερατικό σχολείο της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας. Από την δύναμη που άντλεισα από τους θεούς.////ΕΓΩ Ο ΑΔΑΗΣ ΣΕ ΑΥΤΑ, ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΑΝΤΛΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν είστε Αδαής στον Ελληνισμό κάντε κάτι γιαυτό. Δεν είμαστε πλέον σε τόσο μεγάλο βαθμό μέσα στο χριστιανικό μεσαίωνα, οι πληροφορίες είναι πιο εύκολες σήμερα, η επιθυμία παραμένει δύσκολη. Οι θεοί είναι γύρω σου, είναι η πραγματικότητα που είναι γύρω σου. Αυτή που θέλει να υποβαθμίσει σε κτίσμα η Ιουδαϊκή μυθολογία. Δεν νομίζω ότι θέλεις να μάθεις κάτι αλλά να δηλώσεις την αντίθεση σου και μόνο. Δικαίωμα σου είναι αλλά κάθε φορά που το χρησιμοποιείς αυτό το δικαίωμα να θυμάσαι ότι στο έδωσε η αναγέννηση του αρχαίου ελληνικού πνεύματος στην ευρώπη και ότι στο στερούσε ο χριστιανισμός για αιώνες. Να γράψω και εγώ κάτι από την ανάρτηση, όπως έγραψες και εσύ. --Απλά έκανα την ανάρτηση γιατί σίγουρα θα ασχοληθούν αυτοί μαζί μας.-- Καλησπέρα. Σε ευχαριστώ για την παρέμβαση να το πω, δεν ξέρω πως. υποθέτω ότι έτσι ρωτάς και τους παπάδες για το αν όντως υπάρχει ο θεός τους και τι ιδιότητες έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας να είναι ευπρεπή.