Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2018

Δείτε κάποιους που είναι φανατικοί Ολυμπιακοί αλλά φοράνε μπλούζες με το τριφύλλι, παίζουν στη λεωφόρο και δεν χωνεύουν τον Ολυμπιακό αλλά την ίδια στιγμή φωνάζουν κάτω ο Παναθηναϊκός, ζήτω ο Ολυμπιακός χωρίς να είναι Ολυμπιακοί. Διαβάστε:

                                                              .
Στην παραπάνω φωτογραφία βλέπεται παίκτες του Ολυμπιακού, μπορεί να είναι και της ΑΕΚ, να αποχωρούν από το γήπεδο.

Σας φαίνονται παράξενα όλα αυτά;
Μπορούμε να κάνουμε πολλούς συνδυασμούς.

Να άλλο ένα.
Υπάρχουν άνθρωποι που είναι καπνιστές, διδάσκουν ότι το κάπνισμα κάνει καλό αλλά την ίδια στιγμή βρίζουν αυτούς που καπνίζουν και είναι μέλη σε αντικαπνιστικό σύλλογο που διδάσκει ότι το κάπνισμα κάνει κακό.
Κάνουν αντικαπνιστικό αγώνα καθώς καπνίζουν και χαίρονται που το κάπνισμα κάνει τόσο καλό στον αντικαπνιστικό αγώνα.

Άλλο ένα.
Το καλοκαίρι φτιάχνουμε χιονάνθρωπους στην παραλία γιορτάζοντας το πόσο βοηθά η ζέστη στο να φτιαχτεί ένας χιονάνθρωπος και το χειμώνα κυκλοφορούμε με το μαγιό για να ζεσταινόμαστε.

Υπάρχει και άλλο.
Αποκριά σημαίνει αποχή από το κρέας, είναι επίσημη γιορτή της Ορθοδοξίας και στην οποία δεν επιτρέπεται να χορεύεις, να γελάς, να καρναβαλίζεις  αλλά μόνο με κατάνυξη να προετοιμάζεσαι για την μεγάλη σαρακοστή. Κάθε χρόνο ο επίσημος φορέας δηλώνει ότι τα καρναβάλια είναι αντιχριστιανικά και έντονα κατά της Ορθοδοξίας γιατί είναι γιορτές των ειδωλολατρών προγόνων μας.
Την ίδια στιγμή όμως αποκριά σημαίνει καρναβάλι, ξεφάντωμα, τήρηση από άγνοια των Ελληνικών εορτών των Ανθεστηρίων αλλά είμαστε σίγουροι ότι είναι μια χριστιανική εορτή και καθώς περνάνε οι μασκαρεμένοι, που αν ζούσαμε στο μεσαίωνα του Βυζαντίου θα είχαν αφοριστεί, μας εύχονται και καλή σαρακοστή.
Δηλαδή περνά ο άλλος με την κουδούνα και τα κέρατα που θυμίζουν Διονυσιακές εορτές και εύχεται και καλή σαρακοστή.

Δηλαδή είμαι Ορθόδοξος και μπορώ να δώσω και την ζωή μου για την Ορθοδοξία πολεμώντας κατά των εχθρών της, κατά των αιρετικών και των Ελλήνων ειδωλολατρών αλλά είμαι και τεράστιος αιρετικός αφού κάνω έθιμα ειδωλολατρικά και ας με προειδοποιεί η θρησκεία μου κάθε χρόνο ότι είμαι αιρετικός.
 Τα κάνω όλα αυτά τα έθιμα και την ίδια στιγμή είμαι σίγουρος ότι είναι Ορθόδοξα τα καρναβάλια και εύχομαι ντυμένος και καλή σαρακοστή.

Ας τελειώνουμε με τα παλαβά.
Όταν επικρατεί τόσο μπάχαλο στο μυαλό του νεοέλληνα γιατί έτσι του καλλιεργείτε από τότε που γεννιέται ώστε να μην μπορέσει ποτέ να φτιάξει ξανά εθνική ταυτότητα και εμείς περιμένουμε ότι μπορούμε να λύσουμε εθνικά θέματα όπως το σκοπιανό δεν έχουμε καμιά ελπίδα.

Ο Έλληνας, ο Έλληνας εθνικός, δεν είναι κομουνιστής, δεν είναι εθνικιστής, δεν είναι εξωγήινος, δεν είναι δισεκατομμυριούχος, δεν είναι αναρχικός, δεν είναι άθεος, δεν είναι καμιά παραλλαγή της θρησκείας του Ιουδαίου θεού που είναι εξ αρχής και σύμφωνα με τα ιερά του βιβλία κατά των εθνών, δεν είναι ανώτερος ούτε κατώτερος από άλλα έθνη, δεν είναι ίσος με άλλα έθνη.                                                                              Δεν είναι αφιλοσόφητος και απροβλημάτιστος.
                                                            Είναι και λέγεται Έλληνας.
Και αν κάποιος σκεφτεί <<δεν μπορώ να είμαι ότι θέλω;>> θα του θυμίσω ότι την ελεύθερη έκφραση και δημοκρατία οι Έλληνες την δημιούργησαν και όλοι οι παραπάνω την πολέμησαν. Απλά όταν περιγράφω ότι Έλληνας δεν είναι αυτό και δεν είναι το άλλο περιγράφω την σημερινή κατάσταση, το πόσοι δηλαδή διαφορετικοί ανθέλληνες προσπαθούν να από μπαχαλιάσουν το ήδη μπάχαλο μυαλό του νεοέλληνα ώστε να μην μπορέσει ποτέ ξανά να γίνει Έλληνας

 Αν ο Έλληνας δεν βρει την ταυτότητα του δεν θα μπορέσει να υποστηρίξει τίποτα Ελληνικό, θα κοροϊδεύετε και ξανά θα ξανά κοροϊδεύεται. Η πλύση εγκεφάλου που έχουμε δεχτεί εμείς, οι μανάδες μας, οι παππούδες μας και οι προπαππούδες καθιστούν την πιθανότητα να δούμε την αλήθεια απίθανη και όλα αυτά που γράφω παράξενα και μόνο παράξενα.

   Αν και τζάμπα τα έγραψα όλα αυτά. Ο φορέας της Ελληνικής Εθνικής θρησκείας μας τα εξηγεί πολύ καθαρά στο παρακάτω βίντεο.
                                                                   Β+Α=ΒΑ
           

                                                           Ευχαριστώ που με διαβάζετε
                                                           Πλήθων Τ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

1 σχόλιο:

Τα σχόλια σας να είναι ευπρεπή.