Διαβάστε πόσοι έχουν γεννηθεί από θεϊκή παρέμβαση και με παρθενογένεση.

                                                       Rembrandt: Danae.  1636


                                                 Danae
                                    Η Δανάη. Μένει έγκυος από την χρυσή βροχή του Δία.


                                                    Olympias - The Sorceress
                   Η Ολυμπιάδα, η μητέρα του Μέγα Αλέξανδρου. Μένει έγκυος από τον Δια.
Η ίδια είχε δηλώσει στον Φίλιππο ότι δεν είναι αυτός ο Πατέρας του Αλέξανδρου αλλά και κανείς άλλος άνθρωπος. Σας θυμίζει κάτι;


                                                          +1826 Zeus y Sémele
                Η ΣΕΜΕΛΗ μένει έγκυος από την θεϊκή παρέμβαση και όχι από κάποιον άνθρωπο.

Δεν θα προχωρήσω σε άλλα της ελληνικής μυθολογίας αλλά και εκτός ελληνικής, Μίθρας, βούδας και άλλα.

Να εξηγήσω τώρα για τυχόν ¨καλοθελητές¨ ότι η μυθολογία μας είναι η άχρονη και αόριστη    προσπάθεια των Ελλήνων να ορίσουν και να εκφράσουν το έθνος τους.
Άλλο είναι η μυθολογία και άλλο η θεολογία των Ελλήνων.

Ο Κρίνος, ξέρετε ποιος κρίνος, είναι λέει πραγματικότητα και όχι μυθολογία.
Πόσοι έχουν αντιληφθεί ότι όλα τα εγκλήματα αλλά και οι απάνθρωπες εντολές του θεού των ιουδαίων, χριστιανών και μουσουλμάνων που περιγράφονται στη βίβλο είναι πραγματικότητα και όχι μυθολογία. Σύμφωνα πάντα με αυτήν την θρησκεία.
Όταν λοιπόν ο οποιοσδήποτε λέει τη φράση << Ο χριστιανισμός δεν λέει τέτοια πράγματα, είναι κάτι άλλο ποιο μεγάλο>> ή περίπου έτσι, δεν είναι χριστιανός αλλά αιρετικός και άρα αφορισμένος και της κολάσεως κάτοικος.

Γιατί τα λέω όλα αυτά.
Γιατί ο χριστιανισμός μετά την αναγέννηση του αρχαίου Ελληνικού πνεύματος άφησε να ίπτανται μη χριστιανικά πράγματα ως χριστιανικά για να καταφέρει να επιβιώσει και να μην χαθεί, γιατί η άμεση σύγκριση του με τον Ελληνισμό θα τον μηδένιζε.
Στις αρχές του δεν άλλαξε τίποτα βέβαια γιατί είναι αρχές του θεού του και με την πρώτη ευκαιρία θα φέρει έναν καινούργιο μεσαίωνα, να είστε σίγουροι.

Άφησε να ίπτανται από πάνω του(Αν και τις εχθρεύεται) ώστε να τις ταυτίζουν με τον χριστιανισμό οι δήθεν πιστοί του(Όχι ο ίδιος ούτε οι πραγματικοί πιστοί του) ιδέες όπως η δημοκρατία, η ελευθερία της άποψης, οι ανθρώπινες σχέσεις, οι επιστήμες, οι μόρφωση, η μουσική, το θέατρο, ο αθλητισμός και εκατοντάδες άλλα.

Τις έχουμε αναλύσει πολλές φορές σε αυτό το ιστολόγιο όλες αυτές τις μη χριστιανικές ιδέες και έχουμε παραθέσει τα χριστιανικά κείμενα που τις εχθρεύονται.
Το πρόβλημα της Χώρας μας με την κρίση ταυτότητας δεν είναι οι γνήσιοι χριστιανοί που είναι και οι μειοψηφία(Δεν νομίζω ότι είναι περισσότεροι από 1000 στη χώρα μας) αλλά όλοι αυτοί που είναι γιατί έτσι τους έμαθαν και που δεν γνωρίζουν τίποτα εκτός των δήθεν του χριστιανισμού.

Δεν θα κάνω επαναλήψεις.
Μόνο μία στην τύχη.

Το παρακάτω δεν είναι Ιουδαική μυθολογία αλλά θεϊκή εντολή(Ιουδαίου θεού).
Σύμφωνα με την Ιουδαική, χριστιανική και μουσουλμανική θρησκεία πάντα και όχι σύμφωνα με εμένα που νομίζω ότι είναι μυθοπλασία.

Δευτερονόμιον. 22,20 ἐὰν δὲ ἐπ᾿ ἀληθείας γένηται ὁ λόγος οὗτος καὶ μὴ εὑρεθῇ παρθένια τῇ νεάνιδι  Δευτερονόμιον. 22,21 καὶ ἐξάξουσι τὴν νεᾶνιν ἐπὶ τὰς θύρας τοῦ οἴκου τοῦ πατρὸς αὐτῆς, καὶ λιθοβολήσουσιν αὐτὴν ἐν λίθοις, καὶ ἀποθανεῖται, ὅτι ἐποίησεν ἀφροσύνην ἐν υἱοῖς Ἰσραὴλ ἐκπορνεῦσαι τὸν οἶκον τοῦ πατρὸς
αὐτῆς· καὶ ἐξαρεῖς τὸν πονηρὸν ἐξ ὑμῶν αὐτῶν.                                     
Αν κατάλαβα καλά, μας λέει ότι πρέπει να την πάμε στη αυλή του πατέρα της και να την λιθοβολήσουμε μέχρι θανάτου ή όχι;

Είναι τελικά μεγάλος παραλογισμός όταν μια κοπέλα χαίρεται τον έρωτα χωρίς να είναι παντρεμένη και συγχρόνως να είναι και χριστιανή; Να νομίζει ότι είναι.
Παντρεμένη, σύμφωνα με τον χριστιανισμό, επιτρέπεται να τον χαίρετε τον έρωτα ή όχι;

                                                         Ευχαριστώ που με διαβάζετε.
                                                           Πλήθων Τ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ