Αναγνώριση της ΕΕΘ και το ιστορικό βάρος.


Αναγνώριση. Εμείς, οι Έλληνες εθνικοί, έχουμε καταλάβει αυτό που έχει επιτευχθεί. Οι <<και καλά>> το έχουν καταλάβει; Οι <<απέναντι>> το έχουν καταλάβει; Πέρασαν 1700 χρόνια από τότε που ο Θεοδόσιος έθεσε εκτός νόμου την εθνική μας θρησκεία μέσω νόμων, απίστευτης βίας και καταστροφής. Ποτέ δεν μας απάντησαν βέβαια γιατί την έβγαλαν εκτός νόμου, τότε, αφού όπως μας μαθαίνουν, σήμερα, ήθελαν και άλλαξαν οι Έλληνες την θρησκεία τους, ήθελαν και γκρέμιζαν τους ναούς τους. Τότε γιατί την απαγόρευσαν; Έχει νόημα να απαγορεύσεις κάτι που δεν θέλει κανείς; Μετά από 1700 χρόνια υπόγειας(Αναγκαστικά) ύπαρξης του Ελληνισμού, το Ελληνικό δημόσιο, το 2017, αναγνώρισε ως υπαρκτή την θρησκεία των προγόνων μας. Η ήττα τους μεγάλη. Θα καθίσουν άπραγοι; Όχι. Ξέρουν ότι δεν μπορούν να συγκριθούν με τον Ελληνισμό. Δεν θα κάνουν το λάθος να παίξουν το παιχνίδι της σύγκρισης. Άλλο παιχνίδι ξέρουν. Το παιχνίδι της προπαγάνδας και έχουν τα μέσα για να το κάνουν καλά. Πόσα ΜΜΕ ανέφεραν έστω και ως τελευταία είδηση ή με ψιλά γράμματα, σε κάποιο δελτίο, ότι αναγνωρίστηκε η ΕΕΘ το 2017 ή ότι καν υπάρχει; Μια χαρά προωθούν αυτό που θέλουν να προωθήσουν, ξέρουν ακριβώς πως να πατούν τα κουμπιά των Ρωμιών(Εκχριστιανισμένοι Ρωμαίοι). Ξέρουν γιατί αυτοί τους τα τοποθέτησαν. Ελέγχουν την παιδεία μας και όχι μόνο την παιδεία μας. Μια χαρά βολεύει το δωδεκαθεϊστές, μια χαρά βολεύει το παγανιστές. Βολεύει γιατί έχουν πείσει ότι Ελληνισμός είναι η Ορθοδοξία. Έχουν πείσει ότι Ελληνικό έθνος είναι η Ορθοδοξία, αν και οι αρχές και τα κείμενα της είναι κατά των εθνών, ποντάρουν στο ότι κανείς δεν τα έχει διαβάσει. Ακόμα και όταν στρέφονται εναντίων μας δεν χρησιμοποιούν το όνομα μας, Ελληνική Εθνική Θρησκεία, πονάει πολύ φαίνεται. Δωδεκαθεϊστές και πάλι δωδεκαθεϊστές. Τίποτα άλλο δεν ακούς. Σε αυτή τη χώρα ο παραλογισμός έχει γίνει καθημερινότητα. Ακούνε χριστό και τους έρχεται η Ελλάδα στο μυαλό, ακούνε Ζεύς ή Αθηνά και τους έρχεται το δωδεκαθεϊστές και όχι η Ελλάδα. Απίστευτο; Τίποτα δεν είναι απίστευτο μέσα στο σπήλαιο του Πλάτωνα που λέγεται Ρωμανία. Μέσα στους αλυσοδεμένους του σπηλαίου. Πόσο ακόμα θα ξεγελάτε τους <<και καλά>>; Τους πολλούς αυτής της χώρας, εσείς οι <<απέναντι>>, οι ελάχιστοι αυτής της χώρας. Αναγνώριση. Η ιστορική αυτή στιγμή μετρά ήδη ενάμιση έτος. Η Ελληνική Εθνική Θρησκεία είναι νόμιμα υπαρκτή μέσα στη χώρα που έχει το όνομα της, μέσα στον τόπο που μεγαλούργησαν οι μοναδικοί Ελληνες της.

Βλέπεται και χαίρεστε τους <<Παράξενους>>, τα παιδιά σας τις περισσότερες φορές, που άλλα φτιάχνουν παράξενες λατρευτικές ομάδες, άλλα προωθούν βία, άλλα προωθούν ανομία, άλλα εξεγέρσεις, άλλα ουφολογία, άλλα συνωμοσιολογία, άλλα μυστηριολογία, άλλα μηδενισμό και άλλα εθνικισμό.
Αναγνώριση.
Αυτό που σας τρομάζει.
Δεν σας τρόμαξε ποτέ το οτιδήποτε γραφικό, όσο πολυπληθές και αν ήταν.
Μια νόμιμη, επίσημη θέση που θα θύμιζε τι είναι ο Έλληνας στους υπνωτισμένους Ρωμιούς θα σας τρόμαζε μόνο.
ΕΓΙΝΕ.
Οι ¨ειδωλολάτρες¨δημιούργησαν την δικαιοσύνη, την δημοκρατία.
Έτσι θα συνεχίσουν και σήμερα.
Οι εθνικοί, οι ¨ειδωλολάτρες¨ που λέτε, προσπαθούν πάντα να ζουν σύμφωνα με το αξιακό τους σύστημα και όχι με την ανομία και τον απανθρωπισμό.
Όχι βήμα, ούτε σκέψη δεν κάνουμε εκτός νομιμότητας.
Έτσι θα συνεχίσουμε.
Δεν ανήκουμε εκεί που θα θέλατε.
Δεν ανήκουμε στην γραφικότητα.
Το ότι πλέον οι Έλληνες εθνικοί μπορούν να δηλώνουν στα ληξιαρχεία <<ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ>> είναι μια πραγματικότητα, μια ιστορική στιγμή και όχι κάποια γραφικότητα.

                                                     Ευχαριστώ που με διαβάζετε.
                                                        Πλήθων Τ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Σχόλια