Πόσα παράξενα τελικά λένε κάθε μέρα οι της Ορθοδοξίας χωρίς να παίρνει κανείς χαμπάρι. Δείτε βίντεο από τις ειδήσεις Ελληνικού καναλιού τηλεόρασης για το Πεσάχ.


Αυτό που έχει κάνει ο μονοθεϊσμός στον άνθρωπο είναι ότι του έχει κατεβάσει το κέντρο ελέγχου του, από τον εγκέφαλο στην καρδιά.
Ενώ ο Έλληνας άνθρωπος προσπαθεί, ως έλλογο ον, να ισορροπεί την λογική του με την συναισθηματική του δύναμη για να μπορέσει να κάνει ψυχική εξέλιξη, ο πιστός μέσω της κατήχησης έχει αποσυνδέσει εντελώς τη λογικότητα και στηρίζετε μόνο στο συναίσθημα. Άρα είναι απόλυτα ελέγξιμος αφού δεν έχει σημασία τι καταλαβαίνει αλλά τι αισθάνεται.
Πριν συνεχίσω την παραπάνω σκέψη μου θα παραθέσω ένα δύο που θα βοηθήσουν στην κατανόηση της.

α)Υπάρχει στην παλαιά ή καινή διαθήκη το κόκκινο αυγό που τσουγκρίζουν οι χριστιανοί την ανάσταση; Είναι ή δεν είναι και αυτό ένα αρχαιοελληνικό έθιμο συμβολισμού της νέας ζωής;
Της Αφροδίτης, του Έρωτα και όχι μόνο αυτών των δυο;

β)Ο πιστός στο βίντεο από τις ειδήσεις του ΣΤΑΡ, στο 31:20 λεπτά, περιγράφει με πολύ ακρίβεια την χριστιανική πίστη.

Ο χριστιανισμός εκμεταλλεύεται την απληστία και το ακαλλιέργητο του ανθρώπου για να του πουλήσει την αθανασία της θνητότητας του, της συγκεκριμένης μορφής του.
Μπορεί και εκμεταλλεύεται τον μη Έλληνα άνθρωπο, τον μη ενάρετο άνθρωπο διότι ο ίδιος με τη βία τον κατήχησε ως έτσι.

Επιθυμούν να σταματήσει αυτή η αθάνατη εναλλαγή της ύλης μέσω της γέννησης και του θανάτου.
Το δηλώνουν σε κάθε ευκαιρία. Δεν πρέπει να γιορτάζουμε λέει τα γενέθλια διότι δεν έγινε και τίποτα που γεννηθήκαμε. Άλλος ένας άνθρωπος θα πρέπει να παλέψει για να σωθεί και άλλα.
Αναθεματίζουν, την Κυριακή της Ορθοδοξίας, τους χριστιανούς που τολμούν να διαβάζουν Έλληνες φιλόσοφους διότι οι Έλληνες μιλούν για την αυθύπαρκτη θεϊκή φύση που δεν γεννήθηκε και που δεν θα πεθάνει ποτέ.
Για αυτούς τα πάντα γύρω μας κάποια στιγμή θα καταλυθούν (Δεύτερα παρουσία) και θα έρθει η βασιλεία των Ουρανών. Θα τελειώσει δηλαδή αυτός ο μάταιος κόσμος.

Αν και λοιπόν για αυτούς ο κόσμος είναι απλά κάτι που πρέπει να απαρνηθούμε για να πάμε στο παράδεισο. Αν και η κάθε χαρά της ζωής είναι αμαρτία, τολμούν να λένε ότι έχουν τα κόκκινα αυγά το Πάσχα γιατί συμβολίζουν τη νέα ζωή. Στο βίντεο στο 32:00.
Όταν τους συμφέρει θυμούνται την ζωή για να δικαιολογήσουν κάθε τι που έχουν κλέψει από τους Έλληνες.
Βέβαια τα ίδια τα λόγια τους είναι το ένα αντίθετο του άλλου και χωρίς κανένα νόημα.
Δεν ανησυχούν όμως διότι το ποίμνιο δεν καταλαβαίνει, μόνο αισθάνεται.

Τη μια στιγμή δηλαδή λένε ότι το κύριο πρόβλημα του ανθρώπου είναι ο θάνατος και ότι ο Χριστός τον νίκησε και από την άλλη ότι ο ίδιος ο Χριστός, σύμφωνα με το παραμύθι τους, λέει ότι όλη η ουσία είναι μετά τον θάνατο. Στη βασιλεία των ουρανών. Αποφασίστε!

Θα βγούνε βέβαια κάποιοι ποιο σωστοί χριστιανοί και θα πουν: Η ανάσταση είναι για μετά τον θάνατο που θα αναστηθούμε και θα πάμε στον παράδεισο και όχι ότι μας ενδιαφέρει να αναστηθούμε στη αυτή εδώ τη μάταιη ζωή. Η βάφτιση γίνεται για αυτό τον σκοπό, για να απαρνηθούμε την εδώ ζωή για χάρη της βασιλείας των ουρανών.
Άρα αφού δεν τα πάτε καλά με αυτή την ζωή γιατί την γιορτάζετε με τα κόκκινα αυγά;

Σε πόσο χρονικό διάστημα, σήμερα, στην κάπως, λίγο, αναγεννησιακή Ευρώπη θα εξαφανιζόταν ο χριστιανισμός αν περιγράφατε την θρησκεία σας όπως πραγματικά είναι χωρίς να μπερδεύεται τους πιστούς σας με μη χριστιανικά πράγματα, ως δικά σας;

Λέτε γιαυτό η παιδεία μας να είναι απλά ανύπαρκτη;
Για να μπορούν να συνεχίζουν να ταΐζουν σανό για χαβιάρι, το ποίμνιο τους;

                                                                  Εδώ το βίντεο ΕΔΩ



Σχόλια