Μη διαβάσετε το ιστολόγιο αν δεν διαβάσετε πρώτα αυτά , πατήστε πάνω .

Ο Διαχειριστής  του  Πλήθων Τ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ  δεν έχει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των άλλων sites όπου θα οδηγούν τα banners ή τα links των σελίδων, συνιστούμε πριν κάνετε οποιαδήποτε αγορά σε αυτά τα websites να διαβάσετε προσεκτικά τους όρους χρήσης.
Όλα τα σχόλια και όσα αναφέρονται γενικά  από τον διαχειριστή στα θέματα και βίντεο αυτού του ιστιοχωρου χαρακτηρίζονται ως φιλοσοφική προσέγγιση και δεν φέρουν καμία επιστημονική τεκμηρίωση.
 Τα μηνύματα αν είναι υβριστικά και προωθούν την βία και τον ρατσισμό, δηλαδή την οποιαδήποτε επίθεση εναντίων ανθρώπων, καθώς και ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΓΚΡΗΚΛΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Την ευθύνη αυτών που γράφω την έχω μόνο εγώ. Σε καμιά περίπτωση δεν ταυτίζονται τα σχόλια μου για την οποιαδήποτε είδηση με την πηγή της είδησης.

Αυτή η αγωνία μου για την απελευθέρωση του Ελληνικού πνεύματος από τα δεσμά της εκκλησίας δεν δικαιολογεί σε εμένα ή σε
 οποιονδήποτε άλλον την προσπάθεια να εμποδίσει
  οποιονδήποτε Έλληνα ως προς τα πιστεύω του προς τα ιερά πρόσωπα του
 χριστιανισμού, αλλά μου δίνει το δικαίωμα να αμύνομαι εκεί που πιστεύω ότι οι οργανισμοί (εκκλησία) που αντιπροσωπεύουν
 αυτά τα ιερά πρόσωπα αλλά και οι θεσμοί (Χριστιανισμός κ.α)
 κινούνται εναντίον της ελεύθερης σκέψης (ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ) και του Ελληνικού πολιτισμού και  πρέπει η αλήθεια
 να λάμψει για να υπάρξει πραγματική ελεύθερη θρησκευτική προτίμηση .

Ο Ελληνισμός και η Ελληνική θρησκεία ξυπνάνε και πάλι (φανερά) και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να αμαυρώσει τα Ελληνικά ιδεώδη  και τα ελληνικά σύμβολα  γιατί ο Ελληνισμός είναι μια έννοια συνώνυμη με την Αρετή, την Ελευθερία και την δημοκρατία και πριν κάποιοι το παίξουν Ελληνες  να κοιτάξουν αν πρεσβεύουν τα τρία παραπάνω.  

οτιδήποτε σύμβουλο του ΥΣΕΕ χρησιμοποιώ είναι από δικιά μου επιθυμία και δεν δηλώνει ότι το ΥΣΕΕ συμφωνεί με τα γραφόμενα μου. 

Η αναρτήσεις μου είναι μία καθαρά προσωπική, φιλοσοφική και ερασιτεχνική άποψη και δεν φέρει καμία 
δημοσιογραφική ή επιστημονική τεκμηρίωση,
αν σας κινήσουν το ενδιαφέρων αυτά που γράφω μη τα δεχτείτε χωρίς να τα ψάξετε μόνοι σας, μπορεί να 
είναι όλα λανθασμένα.
Την ευθύνη για τα σχόλια την έχουν αυτοί που τα γράφουν, ανώνυμα υβριστικά και που προωθούν την σωματική βία, τον ρατσισμό θα διαγράφονται.
Ρατσισμός είναι όταν στρεφόμαστε εναντίων ανθρώπων αλλά είναι δικαίωμα όταν στρεφόμαστε εναντίων θεσμών (για απόψεις μιλάμε πάντα και όχι για βία ή να προτρέπει  βία.)
 ,
Παράδειγμα: Μπορεί κάποιος να στρέφεται με τις απόψεις του εναντίον του Χριστιανισμού αλλά όχι εναντίων των χριστιανών και το ίδιο 
ισχύει για όλα τα θέματα .
 καθώς και ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΓΚΡΗΚΛΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

                                     Πλήθων Τ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

7 σχόλια:

 1. Φίλε μου απλά προσπαθώ να διευκρινίσω ότι όλα αυτά που γράφω είναι μετά από σοβαρή σκέψη και υπευθυνότητα αλλά και σεβασμό προς τον οποιονδήποτε συνάνθρωπο μου ,

  και δεν είμαι κανένας παλαβός ακραίων αντιλήψεων .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΕΥΓΕ ΗΛΙΑ.
  ΜΙ ΧΑΡΟΥΛΑ ΤΑ ΛΕΣ.
  Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ ΠΑΛΙ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ.
  ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕΣ ΣΤΙΣ 3 ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ,
  ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ link.

  http://e-sy.gr/vathi/i-12-ellanies-axies/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Καλημέρα φίλε μου.
  Πιθανότατα θα σε στεναχωρήσω.
  Ο Έλληνας, ο Έλληνας εθνικός, δεν είναι κομουνιστής, δεν είναι εθνικιστής, δεν είναι εξωγήινος, δεν είναι δισεκατομμυριούχος, δεν είναι αναρχικός, δεν είναι άθεος, δεν είναι δεξιός, δεν είναι αριστερός, δεν είναι κεντρώος, δεν είναι καμιά παραλλαγή της θρησκείας του Ιουδαίου θεού που είναι εξ αρχής και σύμφωνα με τα ιερά του βιβλία κατά των εθνών, δεν είναι ανώτερος ούτε κατώτερος από άλλα έθνη, δεν είναι ίσος με άλλα έθνη. Δεν είναι αφιλοσόφητος και απροβλημάτιστος.
  Είναι και λέγεται Έλληνας.
  Και αν κάποιος σκεφτεί <> θα του θυμίσω ότι την ελεύθερη έκφραση και δημοκρατία οι Έλληνες την δημιούργησαν και όλοι οι παραπάνω την πολέμησαν. Απλά όταν περιγράφω ότι Έλληνας δεν είναι αυτό και δεν είναι το άλλο περιγράφω την σημερινή κατάσταση, το πόσοι δηλαδή διαφορετικοί προσπαθούν να από μπαχαλιάσουν το ήδη μπάχαλο μυαλό του νεοέλληνα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Διαβάστε την ανακοίνωση του ΥΣΕΕ.

  ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΠΗΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΛΕΥΑΣΜΟ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ

  Ανακοίνωση 322/5.1."2017"

  Με αφορμή την υπόθεση του "δισεκατομμυριούχου" "ομολογιούχου" Σώρρα, ο οποίος "ορκίζει" τους οπαδούς του παρωδώντας τον Θεό Δία αντί να τους ορκίζει στον Παϊσιο ή σε οποιαδήποτε άλλη "αγία" φιγούρα της ημεδαπής Ορθοδοξίας, οι ρωμιοί νόμισαν φαίνεται πως βρήκαν μία ακόμα καλή ευκαιρία να πετροβολήσουν αυτό που κατ'εξοχήν τους κάνει να αισθάνονται άβολα στον τόπο που έχουν καταπατήσει, δηλαδή το θεμέλιο του ελληνικού εθνισμού και της πραγματικής ελληνικής ταυτότητας, την Ελληνική Εθνική Θρησκεία.

  Γελοίοι "δημοσιογράφοι", από εκείνους που αναφέρονται σε "θαυματουργές εικόνες", "άγια φώτα" και άλλα ανάλογα, από εκείνους που ρίχνουν σάλια καταγής κάθε φορά που δουλικά συνομιλούν με εκπροσώπους της ασύδοτης και αλαζονικής Εκκλησίας, κοροϊδεύουν τώρα γεμάτοι μίσος τα σεβάσματα των Ελλήνων και χλευάζουν την Ελληνική Εθνική Θρησκεία, δήθεν προς αντιμετώπιση του ιδιότυπου φαινομένου του "ομολογιούχου" Σώρρα.

  Η εθνική μας Θρησκεία διαπομπεύεται δηλαδή κανονικότατα από το "κίνημα" του εν λόγω κυρίου και από τους υποτιθέμενους αντιπάλους του, που ωστόσο ευθύνονται απολύτως για την επί δεκαετίες συναισθηματοκρατία, απλοϊκισμό, αποβλάκωση κι εκτρέλλανση αυτού του ευάλωτου και λειτουργικά αναλφάβητου λαού. Για "ξένον αχυρώνα" μιλάει η παροιμία. Για συνειδητή επίθεση στον πραγματικό Ελληνισμό και στα σεβάσματά του, λέμε εμείς.

  Γίνεται πλέον ολοένα και πιο φανερό το γιατί το ρωμέϊκο κράτος αρνείται έως τώρα, κόντρα στην ίδια του την νομοθεσία, να αναγνωρίσει την Εθνική Θρησκεία μας. Για να μπορεί να ασελγεί ο καθένας ελεύθερα και ακαταδίωκτα εναντίον της, από παπάδες και παπαδοδημοσιογράφους μέχρι αυτόκλητους παρωδούς των Θεών μας που αναφέρονται σε "Ελλάνιους", εξωγήϊνους, "σαυροειδείς", "απολλώνια" τεχνολογία, αστρόπλοια, κ.λπ. κ.λπ.

  Εμείς όμως θα υπερασπιστούμε τα σεβάσματά μας μέχρι εκεί που δεν παίρνει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Μετά 5 μήνες βέβαια αναγνωρίστηκε η θρησκεία μας και πλεον μπορεί να τελεί γάμους και οτιδήποτε άλλο με πλήρη νομική ισχύ αλλά και το δικαίωμα (αφού είναι πλεον αναγνωρισμένη) να δηλώνεται ως θρησκευτική επιλογή στην ληξιαρχική δήλωση μας. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας μεταξύ πολλών και παράξενων δυσκολιών.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΕΣΘ ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΕΤΑΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας να είναι ευπρεπή.